Беконовий джем з бурбоном. Українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси

Якщо вас уже нічим не здивувати у світі їжі, намажте на тост або покладіть до свого морозива ложку беконового джему.

Такий виготовляє українська гастромарка «Боїм». У складі джему – безпосередньо сам бекон, цибуля, часник, приправлені спеціями та бурбоном.

«Боїм» – це сімейне виробництво соусів, джемів, карамелей та комбучі, яке заснували мандрівники Олександр Черноголов та його дружина Марина.

Олександр та Марина Черноголови. Фото: Facebook

Компанія бачить своєю місією познайомити людей з новими смаками, перенести смаки усього світу до України, а світу – з України.

«Ми любому подорожувати і їсти. Першим ділом в подорожах шукаємо місцеву їжу. Розшукуємо такі місця, де готують власники, а якщо вдається потрапити до місцевих на кухні – це рай», – розповідають засновники української гастромарки.

Найцінніше після подорожі – не переглядати фото, щоб закинути в Instagram, а відворити її смаки та аромати.

Вони здатні повернути емоції, пов’язані за мандрами, і навіть здійснити подорож в часі.

Окрім екзотичного беконового джему з бурбоном «Боїм» готує 11 смаків крафтових соусів, 12 видів солодких та солоних карамелей, 7 смаків ігристої комбучі.

Історія компанії починалася з кухні в 6 квадратних метрів. Зараз вона має сертифіковане виробництво на львівському гуртовому ринку «Шувар», що дає змогу закуповувати найсвіжіші продукти.

«Крафтовий продукт для нас – це чесний продукт. Ми ретельно обираємо сировину для наших продуктів і не йдемо на компроміси з ціною. І не використовуємо сумнівні складники задля зниження собівартості», – додають у «Боїм».

До речі, сама назва гастромарки походить від двох слів – «бо»та «їм».

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Ізраїльський стартап навчився вирощувати тилапію у лабораторії

Зараз компанія створює банк генетичних клітин риби, використовуючи свою передову технологію для виробництва м’язів та жиру. EFISHient успішно розробила клітинну...

Рослина із запахом гниючої плоті стала основою для веганських кальмарів

Коньяку – японська рослина, яка має давню історію. Інші її назви – «диявольський язик», «лілія вуду», «зміїна пальма» або...

Французи створили риб’ячий жир з мікроводоростей, який входитиме у спортивне харчування

Водоростева олія містить менше 3% насичених жирних кислот Клінічні випробування показують, що Omegavie знаходиться у формі тригліцеридів, яка є природною...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Їжа за часів блекаутів та інновації наперекір усьому: оголошено спікерів головної агріфуд-події New Food Summit 2024

У топі питань, які найбільше хвилюють виробників, дистриб’юторів харчових...

Виробництво крафтового пива росте — в гру вступають ринкові гіганти.

Як зазначають аналітики компанії Pro-Consulting, рівень конкуренції на ринку...

Відома броварня варить із африканського зерна пиво, що смакує як шампанське

Фоніо – це зерно, яке відоме завдяки своїм високим...

Вибір редактора
В продовження теми