У Львові виготовляють унікальне морозиво – з кропом, креветками та беконом

Українська джелатерія виготовляє у Львові унікальне морозиво, яке постачає до 40 закладів міста та пропонує для кейтерінгу.

Виробництво Ice Cream Shop заснував колишній фінансист Назар Захарій. Проте ця історія має сімейне підґрунтя – у 1992 р. морозивом займався його батько, який був технологом у першій львівській джелатерії.

Назар Захарій з батьком. Фото: Ольга Іващук

Зараз Назар Захарій пропонує споживачам близько 80 смаків десерту. Це класичне вершкове морозиво, різноманітні сорбети та плодово-ягідні варіанти, десерт з «П’яною вишнею». Говорить, що найбільшою популярністю користується вершковий пломбір, морозиво з полуницею, манго, шоколадом.

У асортименті Ice Cream Shop є дещо унікальне. Це морозиво з квітів бузини, морозиво з чорнобрової пшениці, морозиво з горіхами та сиром Дорблю. Посмакувати можна навіть морозивом з креветками, кропом та з сиром Бергадер або – беконом.

Фішкою джелатерії є сезонні смаки, які готують з локальних інгредієнтів. Також компанія розробляє фірмові смаки для ресторацій.

«Я взяв краще з різних технік для виготовлення морозива, поєднав їх з українськими стандартами та отримав цілком унікальну й крафтову рецептуру, – говорить засновник Ice Cream Shop. – У нас немає жодного обмеження в смаках, адже я не працюю з базами чи напівфабрикатами».

Морозиво починається з ідеї

Ймовірно, в майбутньому у асортименті з’явиться лінійка на козячому молоці та вершках.

Ice Cream Shop позиціонує свій продукт як 100% натуральне морозиво. У його складі – лише молоко, вершки, фрукти та інші заявлені добавки. І жодних барвників, консервантів чи синтетичних стабілізаторів та емульгаторів.

«Ми знаємо все про кожен інгредієнт, що є в морозиві», – додають у компанії.

Джерела: Ice Cream Shop, Дом та lviv1256

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Новинка для напоїв: підсолоджувач з африканських ягід готовий вийти на ринок

Компанія Roquette, яка виробляє рослинні інгредієнти, та її німецький біотехнічний партнер планують запустити в виробництво свій протеїновий підсолоджувач Brazzein. У...

Німці друкують молоко у вигляді аркушів А4. Щоб випити, треба додати води

Продукт має вигляд квадратних аркушів карамельного відтінку. Вони мають розмір А4 і зручні до пересилання через поштові скриньки.З кожного...

Родини з дітьми та ВПО можуть отримати 150 тис. грн на власний бізнес

Фонд планує профінансувати не менше 100 підприємницьких проєктів у п’яти областях України – Полтавській, Київській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській....

Сонячна паляниця: нідерландська пекарня розробила хліб з вітаміном D

Проте це не є відповіддю на ажіотажний попит споживачів у часи коронакризи, мовляв, менше хворіють ті люди, у яких...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Будьмо! «Ідеальному кандидату» заплатять $40 тис. за відвідування пабів

Нещодавно Рада округу Лінкольншир опублікувала список вакансій для розвитку...

Медійний гігант відкриє «космічний» ресторан на висоті 220 миль над землею

Ресторан буде розташований у тематичному парку Epcot у «країні»...

Проект веганського яйця, яке виготовляється за допомогою штучного інтелекту, зібрав мільйони інвестицій

Компанія орієнтована на створення екологічно чистих і здорових харчових...

Кава зі смаком свинини та алкогольний лате: китайці готуються до свята

Напій під назвою «Abundant Year Savory Latte» поєднує соус...

Питна формула. Херсонська компанія робить амарантові вершки за технологією гідроудару

Тетяна Осипенко, керівник компанії, розповіла newfood.ua: на ці лінійки...

Вибір редактора
В продовження теми