Якщо припече. Створена самонагрівальна банка для кави

High Brew Coffee, яка виробляє різноманітні консервовані холодні заварки, еспресо та напої з молоком, вирішила догодити завзятим кавоманам, представивши свою останню інновацію – самонагрівальну банку з чорною кавою.

Щоб активувати процес нагрівання, необхідно покрутити дно банки і струсити кілька разів. Це активує хімічну реакцію, яка зігріває напій.

Споживачі вже протестували новинку, і говорять, що це дійсно працює.

«Коли ви знаходитесь далеко від цивілізації та хочете випити чашку гарячого напою, або просто не маєте часу приготувати, це може стати ідеальним рішенням», – говорить один із них.

Аби кава нагрілася, достатньо зачекати 90 секунд. Температура готового напою сягає 120 градусів, що є помірно гарячим як для чашки кави.

Таку банку зручно взяти з собою в кемпінг, у похід в гори – словом, куди завгодно.

Упаковка з 4 порцій напою зараз коштує 20 доларів. Кожна з них – це 200 мг ідеальної кави без молока та цукру.

Джерело: High Brew Coffee та BGR

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сімейна пекарня на Прикарпатті пече давній хліб — малай та струцлі

Пекарню родина заснувала 20 років тому. Поряд з давніми рецептами тут випікають смачний житній хліб, цільнозернові буханці, булочки та...

Продукт із морквяних відходів отримав світову нагороду за інновації

Plant Based World Expo відзначає інновації в промисловості харчових продуктів і напоїв рослинного походження. Цього року було подано понад...

Піранья із корнеплоду — на прилавках з’явилися нові продукти від стартапів

Лінійка продуктів включає рослинні версії популярної риби, як-от лосось, копчений лосось і тунець, а також інноваційні варіанти, які досі...

Гігант зернового ринку створив екстра-веганський шоколад, аналогів якого немає на ринку

Для створення нової лінійки, «інженери щоколаду» визначили основні «енергетичні» інгредієнти, які «забезпечать особливий смак і текстуру». Ними стали порошок...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

На Київщині виготовляють старовинний шумерський напій з меду та ягід

Сікера – алкогольний напій, створений на базі меду та...

У Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою: рецептура розроблялася два роки

У рецептурі хліба лише чотири інгредієнти — борошно, сіль,...

Вибір редактора
В продовження теми