Ізраїльська компанія розробила капсульну їжу із «потворних» овочів

Ізраїльська компанія Anina запропонувала унікальний продукт на ринку функціональної їжі – капсули швидкого приготування, що містять порцію поживних крупнонарізаних овочів.

Така їжа візуально вражає. Це зроблено для того, аби створити емпатичний зв’язок між людьми та тим, що вони споживають.

Капсула готується в мікрохвильовці за вісім хвилин, і, за словами Анати Натан, генеральної директорки та співзасновниці компанії, задовольняє всі потреби споживача у смаці, натуральності, зручності та швидкості.

«Ми одягаємо їжу у капсули, надаючи овочам головну роль «на сцені», – сказала вона.

Оболонка капсули розчиняється точно в потрібний час, коли всі інгредієнти ідеально зварені.

Як і заморожена категорія, сектор напівготової їжі користується зростанням інтересу споживачів на тлі блокувань, спричинених пандемією.

Але покупці часто стикаються з відсутністю вибору. Тому йдуть на компроміси, віддаючи перевагу менш корисній, але більш зручній для приготування їжі.

Анат Натан разом зі своєю інновацією розраховує змінити цю тенденцію.

До слова, у своєму виробництві Anina використовує непривабливі овочі та плоди, від яких продавці свіжого ринку відмовляються з естетичних причин.

Це дає змогу зробити продукт більш доступним споживачеві та вносить вклад у кругову економіку, скорочуючи кількість відходів.

Джерела: Foodnavigator, Аninafoodtech та Linkedin

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

МХП представила власні кулінарні рішення на міжнародній виставці SIAL 2024

Компанія фокусується на продуктах з доданою цінністю — підготовлених до приготування та готових до споживання — як для кінцевого...

Борис Шестопалов, акціонер HD Group та GFS, про національний акселератор, який зробить Україну провідним гравцем на світовому ринку продовольства

Борис Шестопалов — євангеліст foodtech, модерних харчових технологій. Він належить до тієї генерації бізнесменів, які створюють нові смисли в...

Французи розробили паливо для суперкарів із відходів виноробства

Сировиною для виробництва палива стали винний осад та виноградні вичавки. Як запевняє компанія, це може допомогти скоротити викиди вуглекислого газу...

Один з найбільш епатажних брендів у світі створив кросівки із бананової шкіри

Взуття є екологічною версією популярних кросівок від Balenciaga Triple S, які мають характерну масивну форму. Тепер вони доступні у звичайних...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Вчені вперше надрукували товсте філе лабораторного окуня, на черзі – сліпі тести

Спочатку дослідники створювали тонкі скибочки сашимі, але завдяки подальшому...

Веганське кунжутне молоко отримало найвищу нагороду за інноваційність

Ця нагорода є однією з найвищих, яку виробник може...

Штучне морозиво опиниться поза законом: за порушення штрафуватимуть на 10000 євро

Морозиво, або як його там називають джелато, стало одним...

Британських котів годуватимуть курятиною із клітин. Отримано перший дозвіл

Таким чином Meatly стала першою в країні, кому дозволили...

Готовність №1. ТОП-3 нових трендів на ринку їжі від Наталії Шмігельскої

Україна активно долучається до глобальних трендів, і вже зараз...

Вибір редактора
В продовження теми