Українці придумали альтернативу шкідливим картопляним чіпсам — з моркви та буряку

Український бренд «hiSnack» виставив на полички альтернативу шкідливим картопляним чіпсам – сушені снеки з фруктів та овочів.

Здорова їжа представлена безліччю смаків – від нейтрально овочевих до солодких.

«Ми нічого не вигадуємо, тільки перетворюємо те, що створила природа, в смачний і корисний перекус», – говорять у компанії.

Олександр Янов, засновник бренду «hiSnack», розпочав своє виробництво 4 роки тому. Говорить, що після численних спроб і невдач нарешті отримав гідний продукт.

Олександр Янов, засновник бренду «hiSnack»

«Ми впорались та активно продовжуємо рухатись далі, – каже він. – Дуже хочеться,щоб нашу продукцію з надписом Made in Ukraine можливо було купити в будь-якому куточку земної кулі».

Влітку 2020-го у рамках проєкту «Бізнес-трамплін» компанія отримала призовий фонд, який направить на автоматизацію пакування снеків.

У компанії додають, що «hiSnack» – це лише натуральні продукти, без барвників, консервантів, цукру та з мінімум калорій.

Отже, вони ідеально підійдуть тим, хто дбає про здоров’я, але полюбляє солоденьке.

Зараз у асортименті здорової їжі – перекуси з яблука, груші, ананасу, манго, кокосу, полуниці, буряку, та навіть помідорів. Ймовірно, пізніше з’явиться батат та кабачки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск для продажу морозива, то зараз їх налічується понад дві тисячі.Ден...

Domino’s приймає ставки на швидкість видачі піци. Призовий фонд — $200 тисяч

З 28 червня по 12 липня кожен американець, зареєстрований у додатку DraftKings матиме можливість зробити безкоштовну ставку на те,...

Ізраїльський стартап вирощує кавові зерна з клітин дерева

Урожайність кавових плантацій падає через зміну клімату. Зі 124 відомих видів кави 75 (а це 60%) перебувають під загрозою...

Стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках

Це – новий тип білка, який слугує альтернативою як м'ясу, так і рослинним продуктам, при цьому має текстуру, яка...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Створювати м’ясо «з повітря» в 10 разів ефективніше, ніж вирощувати сою

За основу дослідження взяли техніку, подібно до тієї, що...

Шеф-кухар Юрій Ковриженко про кулінарну дипломатію: котлету Скоропадського та хот-дог для короля Георга

Розкажіть, будь ласка, що таке кулінарна дипломатія?Це частина культурної...

Голландці зібрали 1,2 млн євро на виробництво риб’ячого жиру без риби

Вливання капіталу було здійснене через інвестиційну платформу DuurzaamInvesteren.Останній раунд...

Інвестори вклали $5 млн у виробництво котлет із плодів хлібного дерева

Компанія, яка спеціалізується на виробництві м'ясних альтернатив на основі...

Вибір редактора
В продовження теми