Понад 90% ресторанів чекає автоматизація та експерименти з меню

Більшість американських ресторанів у 2021 році зробили або планують інвестиції в технологію автоматизованої кухні. Як свідчать дані свіжого опитування платіжної компанії Square, таких – 91%.

З приходом пандемії споживачі понад усе почали цінувати безпеку, багато уваги приділяється доставці й приготуванню їжі на виніс. Щоб полегшити ці процеси, ресторатори шукають способи автоматизації, в центрі якої буде кухня.

Square уточнює, що автоматизація більше стосується програмного забезпечення, яке працює в ресторанах, ніж рук-маніпуляторів, що безпосередньо готують їжу.

Ресторани стикаються з потоками замовлень, і прагнуть щонайліпше перекрити всі канали, пояснює Брюс Белл, керівник відділу ресторанів компанії Square.

«Кожен з цих каналів — потік доходів для закладу», — говорить він.

У цьому випадку автоматизація передбачає впровадження єдиної централізованої POS-системи, до якої підключені всі канали продажу з єдиної кухні.

Square виявила ще кілька цікавих фактів. У 2021 році 3 із 4 ресторанів планують впровадити безконтактні замовлення і варіанти оплати по всіх каналах. 61% із них використовують безконтактні платежі на місці.

Окрім того, 92% власників і менеджерів ресторанів відкриті для експериментів зі своїм меню.

Зазначимо, що для проведення свого дослідження аналітики Square опитали 500 реєстраторів і 1000 споживачів в США.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Створили «альтернативу» конопель із апельсинових кірок — для усунення стресу та спокою

Така добавка не містить тетрагідроканабінолу, психотропного компоненту та інших домішок чи побічних продуктів, які можуть з’являтися при виготовленні КБР...

Тофу тобі в бургер: Перша веганська мережа почала торгуватися на біржі

Компанія відкрила свій перший ресторан у 2016 р., а два роки потому – власний виробничий цех, що дозволило їй...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто без тетрагідроканабінолу. Коноплі унікальні тим, що на переробку пускати можна всю...

Вчені надрукували із борошна найтонші спагеті у світі. Вони загоюватимуть рани.

Спосіб виготовлення рекордно тонких нановолокон дослідники з Університетського коледжу Лондона описали у дослідженні, опублікованому в Nanoscale Advances. Нановолокна — це...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний...

Найпопулярнішим замовленням-2021 стали веганські ковбаски

Загалом замовлення на рослинні продукти харчування, такі як «курячі...

Німецькі вчені розробили шоколад із квашеного вівса та дріжджів

Planet A Foods заснували німецькі вчені – брат та...

Комахи замість рису, молока та бананів: британський ресторан подає унікальні страви

Британці отримали можливість споживати у їжу комах після схвалення...

Вибір редактора
В продовження теми