Nestlé починає продажі в Україні продуктів з рослинного м’яса

Міжнародна корпорація Nestlé запускає в Україні продажі лінійки рослинних продуктів Garden Gourmet. У торгових мережах продукція почне продаватися в кінці року

Лінійка продуктів Garden Gourmet представлена ​​в Україні рослинними котлетами для бургера Sensational Burger, рослинними сосисками Sensational Sausage, рослинними фрикадельками Vegan Meatballs та вегетаріанськими нагетсами Vegetarian Nuggets.

Наразі нова продукція постачається в деякі ресторани Києва та Львова. В торгових мережах рослинні продукти Garden Gourmet з’являться наприкінці 2021 року.

У Nestlé зазначають, що продукція Garden Gourmet складається з натуральних рослинних інгредієнтів, а барвником в рослинних продуктах виступає буряковий сік і фруктово-овочевий концентрат. Також до складу продуктів входять пшениця, соя, олія і вода. В оболонці сосисок Sensational Sausage використовуються натуральні водорості.

Згідно даних компанії, на виробництво рослинної котлети для бургера витрачається на 80% менше енергії в порівнянні з аналогічним продуктом з м’яса. Також виробництво продукції Garden Gourmet дозволяє знизити вуглецевий слід і використання землі в порівнянні з м’ясним продуктом на 80% і 75% відповідно.

“Вибір на користь рослинних продуктів допомагає зменшити обсяг парникових газів при виробництві продуктів харчування. Завдяки оптимальній ціні, цей продукт доступний для кожного, і ми сподіваємося, що українці відкриють для себе світ рослинної їжі, завдяки Garden Gourmet”, — зазначила Олена Шевельова, директор Nestlé Professional в Україні та Молдові.

Garden Gourmet – популярний в Європі бренд рослинної їжі, виробничі потужності якого знаходяться в Чехії

До слова, Nestlé – один з найбільших в світі виробників продуктів харчування. Компанія має 376 фабрик у 84 країнах, і випускає шоколадні та кондитерські вироби, готові сніданки, корма для домашніх тварин, дитяче та лікувальне харчування, каву, мінеральну воду тощо. Найбільш відомі українські бренди компанії – “Світоч”, “Торчин” та “Мівіна”.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап отримав $3 млн інвестицій на фуд-пікапи — шафки для самовивозу їжі

Фінансування очолила Branded Strategic Hospitality. В інвестиційному раунді взяли участь Elevate Capital та Portland Seed Fund. Таким чином, загальне фінансування...

Danone у Північній Америці випустила рослинний йогурт для дітей

Як зазначають у компанії, йогурт Silk Kids Almondmilk Yogurt Alternative містить на 25% менше цукру, ніж звичайні ароматизовані йогурти....

Харків’яни смажать альтернативну каву — із жолудів

До переїзду в село у 2020 році Максим встановлював у Харкові маркізи та тенти, а Ольга працювала шеф-кухаркою у...

В Ісландії печуть хліб на геотермальних джерелах: закопують у пісок та чекають 24 години

Повітря пахне сіркою, а крізь чорний пісок пробивається гаряча вода. Саме так виглядає чи не найбільш екологічна пекарня у...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Міжнародна компанія виготовлятиме в Україні унікальне вино з власним генетичним кодом

Виготовляти крафтове вино в Одеській області буде українська Big...

Зірка популярного серіалу з Netflix створив веганську заміну не менш популярній Nutella

Новий бренд, що отримав назву TBH, утворився після двох...

Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future...

Канадці випустили дитячі коктейлі, які покращують здоров’я та надають енергію

Нові Ready-to-Drink Kids Shakes доступні у двох популярних смаках...

На перше лабораторне м’ясо в ресторані шикуються черги попри преміальні ціни

Культивовані м’ясні продукти обох компаній доступні лише у преміальному...

Вибір редактора
В продовження теми