Метеорит на пательні. Пробну партію котлет із грибного білка розкупили за лічені години

Nature's Fynd зробила продукти з фірмового грибного білка Fy. Першими пропозиціями стали вершковий сир без молока і котлети без м'яса.

Обмежений пакет, вартість якого становить $14,99, плюс – доставка, був розпроданий за лічені години.

За даними Nature’s Fynd, лінію продуктів для сніданків планують випустити в ширшому масштабі наприкінці цього року.

Це перший продукт компанії, виготовлений методом ферментації. Більшість компаній, які виробляють альтернативи продуктам тваринного походження, починають свою діяльність з виробництва м’яса або  молочних продуктів. Nature’s Fynd запускає обидва – вони виготовлені з одного і того ж ключового інгредієнта.

Компанія, заснована у 2016 році Томасом Джонайсом, – це результат наукових подорожей в деякі з найбільш віддалених районів Єллоустонського національного парку. Сам парк утворився внаслідок падіння великого метеориту. Джонайс та інші вчені вивчали, що може вижити в навколишньому середовищі, яка відрізається від земного – і виявили багатий на білок гриб. 

Як сказав вчений в інтерв’ю 2019 року, гриб має адаптивний пристосований смак, швидкі темпи росту, ниткоподібну організаційну структуру, яка нагадує м’язи, та надзвичайну ефективність у використанні ресурсів для росту та підтримки себе.

Nature’s Fynd витратила багато ресурсів у 2020 році, під час підготовки до запуску продукту.

Вона розпочала виробництво на новому заводі площею 35000 квадратних футів у Чикаго, в березні минулого року, і збільшила свою команду там і в своєму науково-дослідному центрі в Боземані, штаті Монтана.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вихідець із Nestlé поєднав каву з канабісом для потужного заряду енергією

Готові до вживання напої з канабісом мають об’єм 12 унцій містять 5 міліграмів ТГК у формі олії. Напої були...

На підтримку жіночого підприємництва можна отримати $5000 гранту

Проект спрямований на зміцнення економічних можливостей жінок під час війни та у післявоєнний період, з акцентом на інтеграцію жінок...

Інноваційний сир із картоплі добре плавиться у піці і тягнеться, як справжній

«Ми були жителями Нью-Йорка довше, ніж веганами, – пояснює Кобі Регев, співзасновник і генеральний директор Pleese Foods. – Коли...

Nestl’e запускає продуктову лінійку «Mivina» в преміум-сегменті

Як свідчать результати досліджень споживчих уподобань, тенденції та споживчі вимоги на ринку швидкого приготування вермішелі в Україні змінюються. Частка...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Pizza Hut запустила перший робот-ресторан, який пече півсотні страв за годину

«Ресторан у коробці» базується на технології Hyper-Robotics, ізраїльського стартапу...

Стартап створює кальмари із ферментованих білків

«Чим більше я вивчала ферментацію, тим більше розуміла її...

Українська мануфактура створює унікальний сир з липою, трояндами та синім чаєм

Олексій Сінєльніков, засновник сироварні, говорить, що сир з липовим...

Спортсмени підсіли на коров’яче молозиво: продажі зростатимуть на 6% щороку

Такі припущення у ході свого дослідження висунула група аналітиків...

З ряски створили найстійкіший у світі білок. Він такий же, як яєчний

Лемна, відома як ряска, є прекрасним джерелом RuBisCO. У...

Вибір редактора
В продовження теми