Вершковий смак, білок та мінімум цукру. Із ячменю вперше створене повноцінне молоко

Компанія Take Two Foods, яка через дочірнє підприємство належить AB InBev, створила із пивоварного ячменю рослинне молоко зі смаковим профілем та вмістом поживних речовин, що максимально відповідають тваринному продукту.

У ячмінному молоці є те, що шукають споживачі – білок (від 5 до 8 грамів), вітамін D, кальцій. Що важливо, йому нарешті притаманний вершковий смак.

Take Two Foods виготовляє інноваційний продукт із високорозчинної протеїнової суміші EverPro BR EverGrain, яка містить 85% білку з ячменю та рису.

Рівень калорійності варіюється залежно від смаку – від оригінального несолодкого до ванільного та молочного шоколаду зі вмістом 12 грамів цукру на 100 мл.

За словами Сари Пул, генерального директора Take Two Foods, це зовсім інше ячмінне молоко, ніж попередні його аналоги на ринку.

Компанія значно вдосконалила процес екстракції ячмінного білка.

«Ячмінь – це не ніша. Це одна з найбільших культивованих рослин у світі. Проте ячмінне молоко Take Two Foods – перше молоко на рослинній основі, яке за смаком, поживністю та функціональністю відповідає тваринному», – говорить вона.

Новий продукт добрерозчинний, має кремову текстуру. Його можна пити, додавати у смузі, каву чи випічку.

У списку інгредієнтів ячмінного молока – вода, ячмінний та рисовий білок, кокосові вершки, органічна соняшникова олія, гороховий білок, до 1% карбонату кальцію, натуральний ароматизатор, морська сіль, органічна камедь, вітамін D2 та органічний соєвий лецитин.

Зараз компанія готує до продажу вершки, йогурти, сир та морозиво.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Колишній вчений Google та SpaceX перевинайшов сир за допомогою великих даних

Основний технологічний інгредієнт їжі майбутнього від Climax Foods – це дані. У пошуках ідеального рецепта штучний інтелект враховує можливості...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та жуйки і пропонують їх широкому колу споживачів.Новий жувальний формат спрямований...

В Україні виготовляють кошерну сиродавлену олію з розторопші та гарбузів

Oliacom виготовляє чотири види чистих олій: з насіння льону, гарбузового насіння, розторопші та волоського горіха. Окрім того, компанія пропонує ароматизовані...

Дві третини м’яса та молока до 2050 року замінять альтернативні продукти — дослідження

Згідно з дослідженням британської екологічної благодійної організації та аналітичного центру Green Alliance, альтернативна білкова промисловість може стати ключем до...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних...

В Ізраїлі штучний інтелект «доїть» молоко із бактерій

Запатентована технологія точного бродіння Imagindairy відтворює ідентичні природні версії...

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій...

23 млн грн на яблуках: український бренд переробляє фрукти на цукерки та чипси

Основний продукт компанії — фруктові цукерки, які приносять 80%...

Вибір редактора
В продовження теми