У ячмінному молоці є те, що шукають споживачі – білок (від 5 до 8 грамів), вітамін D, кальцій. Що важливо, йому нарешті притаманний вершковий смак.
Take Two Foods виготовляє інноваційний продукт із високорозчинної протеїнової суміші EverPro BR EverGrain, яка містить 85% білку з ячменю та рису.
Рівень калорійності варіюється залежно від смаку – від оригінального несолодкого до ванільного та молочного шоколаду зі вмістом 12 грамів цукру на 100 мл.
За словами Сари Пул, генерального директора Take Two Foods, це зовсім інше ячмінне молоко, ніж попередні його аналоги на ринку.
Компанія значно вдосконалила процес екстракції ячмінного білка.
«Ячмінь – це не ніша. Це одна з найбільших культивованих рослин у світі. Проте ячмінне молоко Take Two Foods – перше молоко на рослинній основі, яке за смаком, поживністю та функціональністю відповідає тваринному», – говорить вона.
Новий продукт добрерозчинний, має кремову текстуру. Його можна пити, додавати у смузі, каву чи випічку.
У списку інгредієнтів ячмінного молока – вода, ячмінний та рисовий білок, кокосові вершки, органічна соняшникова олія, гороховий білок, до 1% карбонату кальцію, натуральний ароматизатор, морська сіль, органічна камедь, вітамін D2 та органічний соєвий лецитин.
Зараз компанія готує до продажу вершки, йогурти, сир та морозиво.