Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    18 лютого на форумі «Хлібопекарський бізнес – 2021» обговорять проблемні питання галузі

    Під час конференції будуть розглядатися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів

    Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, а також керівники борошномельних підприємств, технологи і начальники лабораторій

    Просторі приміщення нашого партнера, компанії «Депо», дозволять, дотримуючись вимог виконавчої влади щодо проведення масових заходів, оцінити підсумки сезону 2020, а також обговорити можливі рішення в подоланні нових викликів.

    Цьогорічна програма конференції буде складатися із двох основних сесій, а саме:

    1. Ринок, технології виробництва і упаковки хліба і борошняних кондитерських виробів.

    2. Ринок, особливості виробництва і упаковки борошна.

    Модерувати конференцію буде Богдан Єгоров, ректор Одеської національної академії харчових технологій.

    Також у рамках «Хлібопекарського бізнесу 2021» пройдуть:

    — Круглий стіл «Проблеми формування вартості хліба» (модератор – Богдан Єгоров, ректор ОНАХТ);

    — Панельна дискусія «Пекарі VS Борошномели» (модератор – Борис Шестопалов, співвласник HD-group);

    —Засідання Ради директорів асоціації «Союз борошномелів України» (модератор – Родіон Рибчинський, директор ГС «Борошномели України»).

    Участь у конференції вже підтвердили ряд топ-менеджерів найбільших хлібопекарських і борошномельних підприємств України.

    • Організатор заходу: компанія «Марко Пак».
    • Генеральні партнери: компанія «Ітак» і ДП «Зееландія».
    • Офіційні партнери: ВАП і Союз Борошномели України.
    • Медіа-партнери: журнали «Мир Продуктов», «Мир Упаковки», «Пекарь & Кондитер».
    • Місце проведення: конференц-хол «Депо» (вул. Антоновича, 52)
    • Реєстрація учасників – 9:00
    • Початок програми – 10:00

    За додатковою інформацією звертайтесь: +38 044 502-17-40

    Посилання

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Не Ахмад: Clipper Teas випустили заспокійливий чай із коноплі та священного базиліку

    Асортимент представлений двома різновидами чаю: конопляний та імбирно-конопляний. «Clipper Organic Karma Mama Hemp» містить у своєму складі насіння конопель, ромашку,...

    Діабетик винайшов із плодів монаха замінник цукру без неприємного післясмаку

    Американський стартап B.T. Sweets, заснований у 2019 році, представив свій перший продукт — альтернативу цукру Cambya, виготовлену з рослинних...

    Найсолодші ягоди на полиці супермаркетів відбиратимуть портативні сканери

    Як пояснила Брі Райтер Сміт, директор з дизайну систем якості компанії, для продажу в Driscoll постачають ягоди близько 1000...

    На відновлення постраждалого від війни бізнесу можна отримати 100 тис. грн

    Програму грантової допомоги запустила міжнародна організація Save the Children у співпраці з Центром Підтримки Бізнесу та Економічного Розвитку.Завдяки програмі...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Найбільша українська мережа пекарень відкрила перший заклад у Празі

    Заклад відкрився в самому центрі Праги в ТЦ Palladium,...

    Вибір редактора
    В продовження теми