18 лютого на форумі «Хлібопекарський бізнес – 2021» обговорять проблемні питання галузі

Під час конференції будуть розглядатися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів

Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, а також керівники борошномельних підприємств, технологи і начальники лабораторій

Просторі приміщення нашого партнера, компанії «Депо», дозволять, дотримуючись вимог виконавчої влади щодо проведення масових заходів, оцінити підсумки сезону 2020, а також обговорити можливі рішення в подоланні нових викликів.

Цьогорічна програма конференції буде складатися із двох основних сесій, а саме:

1. Ринок, технології виробництва і упаковки хліба і борошняних кондитерських виробів.

2. Ринок, особливості виробництва і упаковки борошна.

Модерувати конференцію буде Богдан Єгоров, ректор Одеської національної академії харчових технологій.

Також у рамках «Хлібопекарського бізнесу 2021» пройдуть:

— Круглий стіл «Проблеми формування вартості хліба» (модератор – Богдан Єгоров, ректор ОНАХТ);

— Панельна дискусія «Пекарі VS Борошномели» (модератор – Борис Шестопалов, співвласник HD-group);

—Засідання Ради директорів асоціації «Союз борошномелів України» (модератор – Родіон Рибчинський, директор ГС «Борошномели України»).

Участь у конференції вже підтвердили ряд топ-менеджерів найбільших хлібопекарських і борошномельних підприємств України.

  • Організатор заходу: компанія «Марко Пак».
  • Генеральні партнери: компанія «Ітак» і ДП «Зееландія».
  • Офіційні партнери: ВАП і Союз Борошномели України.
  • Медіа-партнери: журнали «Мир Продуктов», «Мир Упаковки», «Пекарь & Кондитер».
  • Місце проведення: конференц-хол «Депо» (вул. Антоновича, 52)
  • Реєстрація учасників – 9:00
  • Початок програми – 10:00

За додатковою інформацією звертайтесь: +38 044 502-17-40

Посилання

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мона поїсти: Співзасновник monobank запускає віртуальні ресторани з доставкою

«Кілька років тому ми запустили monobank. Один з наших головних принципів: «У нас немає витрат на відділення, тому ми...

Швейцарські вчені виростили лабораторний шоколад у біореакторі

Вчені Цюріхського університету прикладних наук (ZHAW) створили шоколад, вирощений у лабораторії. Це перший відомий випадок, коли шоколад отримали безпосередньо з...

Рослинне м’ясо для собак — штучний інтелект створив принципово новий продукт

Компанія використає частину фінансування, щоб відкрити уже друге виробниче підприємство. Решту інвестують в розвиток, дослідження і розробки, нові рецепти...

Виробництво цього горіха росте в геометричній прогресії. Ринок чекають нові суперпродукти

Згідно галузевого прогнозу, попит на горіхи макадамії зросте з $1,45 млрд у 2023 році до $2,43 млрд у 2028...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Air Co. Екологічна горілка з двох інгредієнтів: вуглекислого газу і води

За словами одного із засновників стартапа Грегорі Костянтина, при...

Штучний інтелект створив спеціальний хліб для тих, хто кохає та ревнує

Щоб сформувати нові смаки для продуктів під назвою Ren...

Вибір редактора
В продовження теми