Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, а також керівники борошномельних підприємств, технологи і начальники лабораторій
Просторі приміщення нашого партнера, компанії «Депо», дозволять, дотримуючись вимог виконавчої влади щодо проведення масових заходів, оцінити підсумки сезону 2020, а також обговорити можливі рішення в подоланні нових викликів.
Цьогорічна програма конференції буде складатися із двох основних сесій, а саме:
1. Ринок, технології виробництва і упаковки хліба і борошняних кондитерських виробів.
2. Ринок, особливості виробництва і упаковки борошна.
Модерувати конференцію буде Богдан Єгоров, ректор Одеської національної академії харчових технологій.
Також у рамках «Хлібопекарського бізнесу 2021» пройдуть:
— Круглий стіл «Проблеми формування вартості хліба» (модератор – Богдан Єгоров, ректор ОНАХТ);
— Панельна дискусія «Пекарі VS Борошномели» (модератор – Борис Шестопалов, співвласник HD-group);
—Засідання Ради директорів асоціації «Союз борошномелів України» (модератор – Родіон Рибчинський, директор ГС «Борошномели України»).
Участь у конференції вже підтвердили ряд топ-менеджерів найбільших хлібопекарських і борошномельних підприємств України.
- Організатор заходу: компанія «Марко Пак».
- Генеральні партнери: компанія «Ітак» і ДП «Зееландія».
- Офіційні партнери: ВАП і Союз Борошномели України.
- Медіа-партнери: журнали «Мир Продуктов», «Мир Упаковки», «Пекарь & Кондитер».
- Місце проведення: конференц-хол «Депо» (вул. Антоновича, 52)
- Реєстрація учасників – 9:00
- Початок програми – 10:00
За додатковою інформацією звертайтесь: +38 044 502-17-40