Ukrainian hot chili peppers. Українська компанія виготовляє найгостріші соуси за «живою» технологією

Гострий смак робить людей здоровими та щасливими. З таким переконанням продовжує виводити свої продукти на полиці супермаркетів компанія «Вогняр», яка виготовляє найгостріші живі соуси в Україні.

Соуси виготовляються за технологією холодної ферментації, що дозволяє зберегти смакоароматичні і корисні властивості свіжого перцю.

Холодна ферментація – власна розробка компанії.

Технологія передбачає бродіння подрібненого перцю при кімнатній температурі без доступу кисню.

За словами Валентина Калашника, власника маркетингового холдингу OSD Group та засновника ТМ «Вогняр», перш ніж запустити виробництво, він півроку експетиментував з різним перцем, бактеріями та самим процесом ферментації.

«Тоді ж я відкрив для себе технологію виробництва вина, та взяв ці знання на озброєння», – говорить він.

Зараз «Вогняр» має власну теплицю з вирощування надгострих перців, де стабільно висаджує 12-17 сортів. Серед них – Кароліна Ріпер, Хабанеро, Scorpion Red та інші нетипові для українського ринку пекельно гострі сорти.

«Кожен перець має унікальний аромат та тепловий профіль, а ферментація додатково розкриває його природній смак», – діляться в компанії.

Зараз надгострі українські соуси присутні у 5 великих торговельних мережах – як то «Ашан», «Сільпо» та інші. Частина продажів відбувається через соцмережі та сайт компанії.

Окрім соусів для любителів «вогню» розробили гострі цукерки. Їх можна потерти в салат або смакувати окремо. Також у лінійці нещодавно з’явився мармелад.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Аграрний гігант, зірки Болівуду та найбільший у світі виробник котлет взялися перевинайти м’ясо

Такі результати дослідження, оприлюдненого компанією ADM у свіжому звіті щодо тенденцій, які формуватимуть ринок альтернативного білку у 2022 році. Загалом...

Ґречна гречка. Хрусткі закуски з пророщеної гречки привернули увагу покупців та інвесторів

Для виробництва компанія закупляє органічну гречку на фермах у Міннесоті та Північній Дакоті.Продукт має оригінальні смаки: какао, матча-ваніль та...

Корейський енергетик з пюре банану здобув прихильників серед американських зірок кіно

Banano Energy Drink виготовляється зі 100% бананового пюре з активним інгредієнтом куркуміном, відомим своїми протизапальними та антиоксидантними властивостями.Концепція Banano...

Шведи додали у веганське м’ясо перший у світі жир на основі грибів

Вперше в галузі рослинного м’яса компанія запустила унікальний інгредієнт, який дозволяє відтворити соковитість та смак стейку, подібно до жиру...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський...

Технологи розклали ріпак на складові для інноваційного м’яса. Раніше це були відходи

Технологія допомагає розділяти насіння ріпаку на олію, білок та...

Хліб з поживністю м’яса: пекарі експериментують з інноваційним борошном

Основною метою співпраці є використання високопротеїнового борошна на основі...

Онлайн-продажі продуктів харчування в США за рік виросли вчетверо

Згідно з дослідженням загальна сума замовлень на сьогоднішній день...

Інвестори вкладають $0,2 млрд у м’ясо з «пробірки» — завод збудують у Перській затоці

Зараз Eat Just культивує курятину на потужностях в Сінгапурі...

Вибір редактора
В продовження теми