Заїсти стрес. Стартап ONO додав у вівсянку багато протеїну та гриби – для зниження тривожності

ONO, стартап із Сан-Дієго, запустив інноваційну лінійку вівсянки – з підвищеним вмістом протеїну та сироїжковими грибами.

З новим продуктом засновники компанії Нілу Шахріарі та Джейсон Вайленманн планують «розігнати» категорію традиційної вівсянки.

Вони акцентують на користі такої їжі для тих, хто прагне дотримуватися здорового життя та покращити свій імунітет.

Вперше лінійка ONO Overnight Oats з’явилася на ринку під минулорічного локдауну.

Пропозиція поєднує в собі органічний овес, насіння чіа та льону з сироватковим білком або білковою сумішшю протеїну на рослинній основі.

Продукт розфасований на порції, кожна з яких містить 25 грамів білка та менше цукру, ніж звичайні аналоги. Серед доступних смаків – «злакове молоко», «карамельне яблуко», «млинці з сиропом», «чорничний кекс» «банановий спліт з арахісовим маслом» та інші.

Готуються вівсянка з додаванням молока або його рослинної альтернативи

Задля підвищення імунітету, зниження рівня тривожності та покращення когнітивних функцій ONO додав у свій продукт їжовик гребінчастий – гриб, який у східній медицині використовується як імуностимулятор та антисептик.

Їжовик гребінчастий

Поліпшена вівсянка поки доступна для замовлення через інтернет-магазини та офіційний веб-сайт компанії.

Цього року стартап планує налагодити роботу із співвиробником та розширитися на торгові точки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

FozzyGroup створює «магазин майбутнього»: продажами керуватиме штучний інтелект

Штучний інтелект розпізнає об’єкти, керує категоріями й товарними залишками, прогнозує та коригує цінники, забезпечує самообслуговування на касах.Для роботи FozzyGroup...

Веганське в’ялене м’ясо для собак — американський виробник енергетиків створив новий продукт

Clif Bar & Company, американський виробник енергетичних закусок та напоїв з 30-річною історією, вперше занурився у ринок веганських кормів...

Ізраїльська компанія отримала патент на створення людського грудного молока в промислових лабораторіях

Wilk очолює революцію у сегменті молока, розробляючи промисловий процес виробництва як людського, так і тваринного молока з епітеліальних клітин...

Індійський стартап вперше в історії створив «безмолочне» вершкове масло

Веганське масло WhiteCub позбавлене будь-яких етерифікованих жирів, трансжирів або пальмової олії, акцентує виробник.«Я завжди любила тварин. Використання продуктів тваринного...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Українці запустили перше у світі промислове виробництво харчового паперу із опалого листя

Завод, розташований у Парижі, є першим у своєму роді...

Відхідна молитва: Fancypants Baking запустила лінійку печива з відходів

Печиво випускається у трьох смаках: окара з шоколадною стружкою,...

Чи є майбутнє в їжі майбутнього? Про перспективи функціональної та корисної їжі в Україні

Через повномасштабну війну сегмент корисної їжі та напоїв в...

Клієнтам Uber Eats ланчі доставлятимуть роботи

Роботизована служба доставки на вимогу буде доступна клієнтам Uber...

Перший у світі справжній мед без бджіл з’явиться на полицях магазинів до кінця року

Вперше продукт презентували на приватній дегустації в Сан-Франциско, в...

Вибір редактора
В продовження теми