Заїсти стрес. Стартап ONO додав у вівсянку багато протеїну та гриби – для зниження тривожності

ONO, стартап із Сан-Дієго, запустив інноваційну лінійку вівсянки – з підвищеним вмістом протеїну та сироїжковими грибами.

З новим продуктом засновники компанії Нілу Шахріарі та Джейсон Вайленманн планують «розігнати» категорію традиційної вівсянки.

Вони акцентують на користі такої їжі для тих, хто прагне дотримуватися здорового життя та покращити свій імунітет.

Вперше лінійка ONO Overnight Oats з’явилася на ринку під минулорічного локдауну.

Пропозиція поєднує в собі органічний овес, насіння чіа та льону з сироватковим білком або білковою сумішшю протеїну на рослинній основі.

Продукт розфасований на порції, кожна з яких містить 25 грамів білка та менше цукру, ніж звичайні аналоги. Серед доступних смаків – «злакове молоко», «карамельне яблуко», «млинці з сиропом», «чорничний кекс» «банановий спліт з арахісовим маслом» та інші.

Готуються вівсянка з додаванням молока або його рослинної альтернативи

Задля підвищення імунітету, зниження рівня тривожності та покращення когнітивних функцій ONO додав у свій продукт їжовик гребінчастий – гриб, який у східній медицині використовується як імуностимулятор та антисептик.

Їжовик гребінчастий

Поліпшена вівсянка поки доступна для замовлення через інтернет-магазини та офіційний веб-сайт компанії.

Цього року стартап планує налагодити роботу із співвиробником та розширитися на торгові точки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Суперпродукт майбутнього: із ряски роблять зелену ікру та збираються вирощувати на Марсі

Ряска (лемна, водяна сочевиця, або інколи навіть “зелена ікра”) – це вільноплавні прісноводні рослини, які ростуть зеленим килимом на...

Бельгійці створили «спортивне» пиво — з вітамінами та протеїном

З новим пивом компанія прагне розширити свою цільову аудиторію. До цього Thrive уже запустила безалкогольне спортивне пиво для спортсменів з...

Вболівальників чемпіонату УЄФА з футболу безплатно годуватимуть шоколадом із вівса

Для цього національна залізнична компанія Deutsche Bahn протягом чемпіонату (з 14 червня по 14 липня) та після нього буде...

Почалися тести недорогого робота, який друкує персоналізовані торти

Нова машина Cake Writer дозволить споживачам створювати власне повідомлення та спостерігати, як воно за лічені хвилини з’являється на торті. Залежно...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Шеф-кухар, який допомагає українцям, першим в США смажитиме лабораторну курятину

Міністерство сільського господарства США надало підрозділам Upside Foods і...

Смажені цвіркуни під соусом теріякі: споживчий психолог заохочує їсти комах

Одні з небагатьох комах, які Чаттерджі звик їсти на...

Вибір редактора
В продовження теми