Ні луски, ні хвоста. Рослинна риба припливла до України

Американський бренд Good Catch виходить на український ринок з продуктами у вигляді рибних котлет на рослинній основі. Ексклюзивний дистриб'ютор інновації — компанія "Вест Мілз"

Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі хочуть ще більше альтернатив. Так для задоволення споживчого попиту компанія Вест Мілз виводить на ринок американський бренд Good Catch. Нагадаємо, що, крім того, Вест Мілз представляє в Україні бренд рослинного м’яса Beyond Meat, що протягом року здобув велику популярність серед поціновувачів здорового харчування, спортсменів, вегетаріанців та любителів новинок.

«Рослинна риба – безпечна, корисна та смачна альтернатива. Вона забезпечує необхідну кількість білку, вона насичена Омега-3, а також відзначається нульовим вмістом ртуті, відсутністю неприємного запаху, антибіотиків та мікропластику, що дуже часто присутні у звичайній рибі. До того ж це зменшує кількість екологічних проблем, що виникають через надмірний вилов риби. 

Наші партнери з нетерпінням чекали на цей продукт, тож зараз ми проводимо щоденно до 10 дегустацій з шеф-кухарями ресторанів, які першими запропонують своїм клієнтам цей інноваційний продукт — рибу майбутнього.», — говорить Станіслав Луцкович, CEO та співзасновник компанії “Вест Мілз” .

Good Catch – перший інноваційний бренд рослинної риби та морепродуктів у світі. Рибні котлети виготовляються із суміші з шести бобових: сочевиця, боби, горох, нут, соя та фава. Вони мають таку ж текстуру, смак та харчову цінність, що і звичайні рибні, при цьому не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Засновники компанії, шеф-кухарі Чад та Дерек Сарно, стверджують, що вони цілеспрямовано уникають засудження людей, які споживають тваринне м’ясо та рибу. Навпаки створюють чудові на смак продукти на рослинній основі для всіх, від веганів до всеїдних.

У січні 2020 року в Нью-Йорку виробник рослинних морепродуктів отримав $ 32 млн в рамках фінансового раунду серії B. Серед стратегічних  інвесторів Good Catch: Greenleaf Foods та 301 INC, венчурне відділення General Mills. Компанія отримала інвестиції ще й від таких зірок, як Періс Хілтон, Вуді Харрельсон та Ленс Басс.

Вже у лютому котлети Good Catch  можна буде спробувати в усіх найпрогресивніших ресторанах країни, серед яких: мережа азіатських ресторанів Кітайка, Еко Буфет, Альтруіст, ZELYONKA, Gremio Grill, Зелений кит, Sky Garden, Євразія, Ketchup Room, Avocado Cafe, Вегануті, Orang Utan, Green 13, Yizha, Queen та онлайн доставка бургерів Beyond Meat у Києві, а також веганська мережа Om Nom Nom у Львові, Varburger у Дніпрі, GreenFood, Benedict, Jord, Live.Love.Avocado у Харкові та True cafe, Barco, ZOZH, Мінімаліст, Вилки-палки, Chill Out Vegan, Vegan.od.ua в Одесі. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Легенда велоспорту вклав мільйони у жуйку, що замінює чашку кави

Маючи в команді лише 10 працівників, Rev Gum успішно продає на американському ринку унікальну товарну позицію – жувальну гумку...

Рейтинг продуктів без лактози й глютену: найкращі варіанти для людей з непереносимістю

Багато людей страждають на різні види харчової непереносимісті. Найвідоміші – це целіакія й лактозна недостатність. Організм людей, в яких...

Український стартап створив додаток, який визначає шкідливі добавки в їжі

Щоб дізнатися склад продуктів харчування та оцінити сукупну користь і шкоду, достатньо відсканувати штрих-код на упаковці.Після зчитування коду, програма...

Каліфорнійці створили мультитекстурний чай, що смакує краще, якщо його жувати

Joyba Bubble Tea — це інноваційний мульти-текстурний чай з фруктовим смаком, у якому бульбашки «проявляються» під час жування.«Ми створили...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Чому ми всі маємо їсти білок, і де його шукати тим, хто не їсть тварин

Білок, він же протеїн, має бути в раціоні всіх,...

Український виробник чаю, яким смакував Байден, міксує для пасажирів унікальні сорти

В компанії розповідають, що авторські чаї Molfar стали доступними...

Штучний інтелект зімітував нюх комах, щоб перевіряти безпечність їжі

Scentian Bio створила біосенсорну платформу, яка працює на штучному...

Британські дизайнери виготовили перший у світі предмет меблів з кави

Для розробки журнального столика засновник і креативний директор Joy...

На українському ринку з’явилося рослинне м’ясо вітчизнянного виробництва

Продукт пропонується у вигляді фаршу, який за смаком майже...

Вибір редактора
В продовження теми