Покоління Pepsi. Легендарний бренд перейшов на «функціональні» напої для підлітків

Напої виготовлені з фруктового соку, води та електролітів. Вони не містять доданого цукру або штучних підсолоджувачів і містять 60 калорій на порцію

spot_img

Напої Frutly випускаються у трьох смаках: полуниця з ківі, фруктовий пунш і яблучно-виноградний та наразі доступні в продуктових магазинах США.

У PepsiCo сподіваються, що Frutly сподобається підліткам, які шукають «ароматного вгамування спраги», яке також відповідає перевагам батьків в харчуванні своїх дітей.

Випуск нового напою від PepsiCo покликаний привернути увагу представників покоління Z, які цінують здоров’я і добре самопочуття. Згідно з дослідженням Mintel, проведеним в 2018 році, майже половина підлітків у віці від 15 до 17 років заявили, що вважають вживання газованих напоїв шкідливим для здоров’я. В окремому опитуванні, проведеному в тому ж році Farm Rich, батьки підлітків заявили, що 30% їх щотижневого бюджету визначається тим, чим, коли і як їх діти люблять харчуватися. Ці тенденції тільки посилилися через пандемію.

Згідно з нещодавнім дослідженням, проведеним Research and Markets, світовий ринок функціональних напоїв у 2021 році зросте у середньому на 8,1% на рік.

світовий ринок функціональних напоїв у 2021 році зросте у середньому на 8,1% на рік

У вересні минулого року PepsiCo випустила ще один функціональний напій – Driftwell, призначений для розслаблення і зняття стресу.

У липні компанія Nestlé Waters North America запустила Nestlé Pure Life Fruity Water  — лінію з натуральними фруктовими ароматизаторами, електролітами та без цукру, підсолоджувачів, консервантів і штучних барвників. Продукт у картонній коробці Tetrapak, прикрашений мультяшними фруктовими персонажами, був націлений на молодшу аудиторію покоління Z. А минулого місяця Hellowater оголосила про плани з агротехнічної компанією Brandt щодо випуску нової лінійки функціональних напоїв, які будуть очищати організм від токсинів і підвищувати імунітет.

Незважаючи на зростаючу купівельну спроможність покоління Z, наразі на ринку не так багато пропозицій води без цукру або з низьким його вмістом, спеціально призначених для цієї вікової групи.

Нагадаємо, що Danone у Північній Америці випустила рослинний йогурт для дітей. Новий йогурт Silk Kids містить кальцій та вітамін D, виготовлений з мигдального молока, бобового білка та органічної кокосової олії. Продукт забарвлюється фруктово-овочевим соком і підсолоджується тростинним цукром.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вкруту. Із мікропротеїну та водоростей створили перше у світі ціле рослинне яйце

Яйце виготовлене з ферментованого мікропротеїну та морських водоростей, має у своєму складі незамінні амінокислоти, подібно до тваринних білків та...

Британці «смажать» пончики під пучком пари — без жиру та консервантів

Ентоні Флетчер, засновник стартапу, у співпраці з британськими вченими розробили та запатентували власну технологію виготовлення пончиків, що дозволяє тісту...

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися для кремів, начинок, замороженої випічки та решти термочутливих продуктів.Інгредієнт можна...

Дієта для інвесторів. Щоб лабораторне м’ясо подешевшало, мають впасти апетити інвесторів

Як свідчить аналіз, проведений консалтинговою компанією із Нідерландів CE Delft, лабораторне м’ясо має суттєво подешевшати, щоб стати конкурентоспроможним.Найбільшою статтею...

Японська компанія видалила з яєць білок, який викликає алергію

Це досягнення є важливим кроком у розвитку харчової індустрії, оскільки алергія на яєчний білок є однією з найпоширеніших харчових...

В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро

Завдяки цьому підходу компанія створила нове покоління смачних і корисних рослинних альтернатив м’яса, які задовольняють вимоги до смаку та...

Може вас зацікавити

Винахідник соломки для напоїв з огірків шукає інвесторів на Кickstarter

Зараз він збирає кошти на Kickstarter для того, щоб...

У ресторанах з’явилася перша рослинна ягнятина, яка смачніша за спражнє м’ясо

Стартап запевняє, що йому вдалося відтворити смак і текстуру...

Вибір редактора
В продовження теми