Покоління Pepsi. Легендарний бренд перейшов на «функціональні» напої для підлітків

Напої виготовлені з фруктового соку, води та електролітів. Вони не містять доданого цукру або штучних підсолоджувачів і містять 60 калорій на порцію

Напої Frutly випускаються у трьох смаках: полуниця з ківі, фруктовий пунш і яблучно-виноградний та наразі доступні в продуктових магазинах США.

У PepsiCo сподіваються, що Frutly сподобається підліткам, які шукають «ароматного вгамування спраги», яке також відповідає перевагам батьків в харчуванні своїх дітей.

Випуск нового напою від PepsiCo покликаний привернути увагу представників покоління Z, які цінують здоров’я і добре самопочуття. Згідно з дослідженням Mintel, проведеним в 2018 році, майже половина підлітків у віці від 15 до 17 років заявили, що вважають вживання газованих напоїв шкідливим для здоров’я. В окремому опитуванні, проведеному в тому ж році Farm Rich, батьки підлітків заявили, що 30% їх щотижневого бюджету визначається тим, чим, коли і як їх діти люблять харчуватися. Ці тенденції тільки посилилися через пандемію.

Згідно з нещодавнім дослідженням, проведеним Research and Markets, світовий ринок функціональних напоїв у 2021 році зросте у середньому на 8,1% на рік.

світовий ринок функціональних напоїв у 2021 році зросте у середньому на 8,1% на рік

У вересні минулого року PepsiCo випустила ще один функціональний напій – Driftwell, призначений для розслаблення і зняття стресу.

У липні компанія Nestlé Waters North America запустила Nestlé Pure Life Fruity Water  — лінію з натуральними фруктовими ароматизаторами, електролітами та без цукру, підсолоджувачів, консервантів і штучних барвників. Продукт у картонній коробці Tetrapak, прикрашений мультяшними фруктовими персонажами, був націлений на молодшу аудиторію покоління Z. А минулого місяця Hellowater оголосила про плани з агротехнічної компанією Brandt щодо випуску нової лінійки функціональних напоїв, які будуть очищати організм від токсинів і підвищувати імунітет.

Незважаючи на зростаючу купівельну спроможність покоління Z, наразі на ринку не так багато пропозицій води без цукру або з низьким його вмістом, спеціально призначених для цієї вікової групи.

Нагадаємо, що Danone у Північній Америці випустила рослинний йогурт для дітей. Новий йогурт Silk Kids містить кальцій та вітамін D, виготовлений з мигдального молока, бобового білка та органічної кокосової олії. Продукт забарвлюється фруктово-овочевим соком і підсолоджується тростинним цукром.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Україні виготовляють кошерну сиродавлену олію з розторопші та гарбузів

Oliacom виготовляє чотири види чистих олій: з насіння льону, гарбузового насіння, розторопші та волоського горіха. Окрім того, компанія пропонує ароматизовані...

За сім років гамбургери на клітинній основі здешевшали у 28 000 разів

Після того, як голандська компанія Mosa Meat представила перший у світі гамбургер з клітинного м'яса в 2013 році (процес...

Продовольчий гігант: яскраві кольори та смаки зруйнують кордони на ринку їжі

Це – яскраві кольори, економічні пропозиції, цілісне самопочуття від споживання продуктів та місцеві смаки. Висновки об’єднали штучний інтелект з аналізом...

Супермаркети вперше почнуть продавати рибу із 3D-принтера

Це буде цільне філе лосося на основі мікропротеїну, розроблене австралійським стартапом Revo Foods у співпраці зі шведською компанією Mycorena. Лосось...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Юкрейніан «Табаско». Гастрономічний стартапер з Закарпаття виготовляє чилі з чорнобривцями

Засновник гастрономічного стартапу Михайло Штефаньо розповідає, що ідея виникла...

Інновації в харчовій промисловості: здобутки та перспективи майбутнього

Новий сорт гороху з високим вмістом білка, морозиво, вирощене...

Куряче м’ясо, вирощене в лабораторіях, вперше допущено до продажу

На відміну від таких стартапів як Beyond Meat і...

Лідер інноваційної етноботаніки створив їстівний порошок із коноплі, що не впливає на психіку

«Значні дослідження чітко показують, що КБР може допомогти зменшити...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на...

Вибір редактора
В продовження теми