Біл Ґейтс не причім. «Чіп» на руці підбере ідеальне меню для кожного

Сучасні цифрові компанії запропонували нову послугу для підбору персоналізованого харчування. Для цього вони застосовують пристрої безперервного відслідковування рівня глюкози в крові – так звані «монітори».

Технологічний підхід обіцяє поліпшити метаболізм, підвищити рівень енергії та створити персональну дорожню карту для покращення здоров’я користувача.

Відслідковуючи, як змінюється рівень глюкози в крові після прийому тієї чи іншої їжі, можна сформувати унікальний набір меню, що принесе якнайбільше користі для конкретної людини.

Гладенькі пристрої, придатні для постійного носіння, кріпляться до руки, й цілодобово вимірюють рівень глюкози без необхідності проколу шкіри. Всі дані передаються на смартфон. Це дає змогу в режимі реального часу бачити, як впливає на показники крові дієта, сон, фізичні вправи чи рівень стресу.

Пристрої відразу показують, що відбувається з рівнем глюкози після прийому улюбленої їжі чи напою.

Подібні «монітори» першочергово розроблялися для людей, що страждають на діабет 1 типу. Це звільняло їх від необхідності по кілька разів на день проколювати пальці, щоб відслідковувати стрибки цукру в крові.

Зараз виробники глюкометрів, серед яких Levels, Nutrisense та January, замахнулися на пероналізоване харчування – багатомільярдну галузь зі зростаючим попитом.

«У нас були трекери для відслідковування сну, стресу і фізичної форми, – говорить доктор Кейсі Мінс, хірург, яка стала співзасновником Levels. – Але безперервний монітор рівня глюкози – це ціла крихітна лабораторія на наших руках».

До слова, інновація обійдеться користувачам недешево – від $175 за двотижневу програму або $180 щомісяця при купівлі курсу на рік. Інші пропозиції – $388  за програму, розраховану на три місяці або навіть більше.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Кава з насіння фініків — виробник альтернативної кави випустив свій новий продукт

Американський виробник альтернативної кави Atomo у першому кварталі 2022 року поповнить асортимент двома новими смаками, створеними з насіння фініків...

Шоколадні батончики з протеїном із повітря вперше з’явилися на полицях магазинів

Ласощі доступні від минулого тижня у магазинах Cocoa Tree по всьому Сінгапуру.  Що робить батончики особливим і надає їм смаку...

Нідерландська компанія вирощує свинину із стовбурових клітин за 8 днів

Meatable може виростити високоякісну свинину із клітин за вісім днів Перший продукт компанії надійде в роздрібну торгівлю в 2025 році,...

Стартап розробив реалістичну заміну тунця із пшениці та крохмалю

Альтернативну рибу можна готувати, так само як і оригінальну. Виробник обіцяє ті ж органолептичні відчуття, як і від звичайної...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Родина військового пече на Сумщині бельгійські вафлі з українським салом

Кафе створив зі своєю родиною 45-річний військовослужбовець Дмитро Пасічнюк....

Гігант ринку швидкого харчування Burger King замінить половину м’яса на веганське

У компанії кажуть, що заміна половини м’яса веганською альтернативою...

Діабет змусив винахідника придумати новий вид морозива — без цукру, тваринних та рослинних жирів

У 2014 році Никласу Лутману, у співзасновника шведської компанії...

Індійський стартап збільшить продажі антистресової кави в 10 разів

Запущений у квітні цього року, бренд JOMO вже реалізував...

Німці розширяють вирощування лабораторної риби і планують зробити її масовим продуктом

«Компанія оптимізує свої клітинні лінії для омега-3, вмісту жирів...

Вибір редактора
В продовження теми