Біл Ґейтс не причім. «Чіп» на руці підбере ідеальне меню для кожного

Сучасні цифрові компанії запропонували нову послугу для підбору персоналізованого харчування. Для цього вони застосовують пристрої безперервного відслідковування рівня глюкози в крові – так звані «монітори».

Технологічний підхід обіцяє поліпшити метаболізм, підвищити рівень енергії та створити персональну дорожню карту для покращення здоров’я користувача.

Відслідковуючи, як змінюється рівень глюкози в крові після прийому тієї чи іншої їжі, можна сформувати унікальний набір меню, що принесе якнайбільше користі для конкретної людини.

Гладенькі пристрої, придатні для постійного носіння, кріпляться до руки, й цілодобово вимірюють рівень глюкози без необхідності проколу шкіри. Всі дані передаються на смартфон. Це дає змогу в режимі реального часу бачити, як впливає на показники крові дієта, сон, фізичні вправи чи рівень стресу.

Пристрої відразу показують, що відбувається з рівнем глюкози після прийому улюбленої їжі чи напою.

Подібні «монітори» першочергово розроблялися для людей, що страждають на діабет 1 типу. Це звільняло їх від необхідності по кілька разів на день проколювати пальці, щоб відслідковувати стрибки цукру в крові.

Зараз виробники глюкометрів, серед яких Levels, Nutrisense та January, замахнулися на пероналізоване харчування – багатомільярдну галузь зі зростаючим попитом.

«У нас були трекери для відслідковування сну, стресу і фізичної форми, – говорить доктор Кейсі Мінс, хірург, яка стала співзасновником Levels. – Але безперервний монітор рівня глюкози – це ціла крихітна лабораторія на наших руках».

До слова, інновація обійдеться користувачам недешево – від $175 за двотижневу програму або $180 щомісяця при купівлі курсу на рік. Інші пропозиції – $388  за програму, розраховану на три місяці або навіть більше.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Щось шкварчить. Українці створили цукерки з чилі і без жодних підсолоджувачів

Це далеко не повний асортимент YARO, яка спеціалізується на виробництві здорових солодощів та десертів на основі рослинних інгредієнтів. Своєю аудиторією...

Лабораторне м’ясо в промислових масштабах згодом стане доступним для всіх — стартап

Це може бути конкурентоспроможною ціною в порівнянні з цілими шматками м'яса, такими як філе-міньйон та тендерлоїни, але все ще...

Грибний бекон. Atlast Food отримала $40 млн на м’ясо з міцелію

Фінансування очолили Viking Global Investors. Окрім того, у інвестиційному раунді взяли участь 40 North, AiiM Partners, Senator Investment Group,...

Компанія Ді Капріо планує запустити завод по вирощуванню лабораторних стейків

Aleph Farms переїхала до свого нового об’єкту площею 65 000 кв. футів, сигналізуючи про новий імпульс у сегменті м’яса...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Невидиме випромінювання та гриби: вчені створили вітаміни для веганів

Згідно угоди, зусилля Scelta Inside будуть спрямовані на використання...

Шоколадний гігант розробив інноваційну упаковку, яка контролюватиме розмір порцій продукту

Упаковка дозволить споживати її вміст невеликими порціями: з’ївши пів...

Uber купує алкогольний стартап в 15 разів дорожче за його реальну вартість

Drizly буде інтегрований з додатком Uber Eats, але компанія...

Відомий з Середньовіччя суперфуд знижує ризик смерті від деменції. Дослідження

Оливкова олія вже давно вважається прикладом «супер-їжі», яка може...

Українські виробники морозива та соків прямого віджиму випустили інноваційне морозиво

Galicia «яблуко-груша» має приємний фруктовий смак та аромат, який...

Вибір редактора
В продовження теми