Біл Ґейтс не причім. «Чіп» на руці підбере ідеальне меню для кожного

Сучасні цифрові компанії запропонували нову послугу для підбору персоналізованого харчування. Для цього вони застосовують пристрої безперервного відслідковування рівня глюкози в крові – так звані «монітори».

Технологічний підхід обіцяє поліпшити метаболізм, підвищити рівень енергії та створити персональну дорожню карту для покращення здоров’я користувача.

Відслідковуючи, як змінюється рівень глюкози в крові після прийому тієї чи іншої їжі, можна сформувати унікальний набір меню, що принесе якнайбільше користі для конкретної людини.

Гладенькі пристрої, придатні для постійного носіння, кріпляться до руки, й цілодобово вимірюють рівень глюкози без необхідності проколу шкіри. Всі дані передаються на смартфон. Це дає змогу в режимі реального часу бачити, як впливає на показники крові дієта, сон, фізичні вправи чи рівень стресу.

Пристрої відразу показують, що відбувається з рівнем глюкози після прийому улюбленої їжі чи напою.

Подібні «монітори» першочергово розроблялися для людей, що страждають на діабет 1 типу. Це звільняло їх від необхідності по кілька разів на день проколювати пальці, щоб відслідковувати стрибки цукру в крові.

Зараз виробники глюкометрів, серед яких Levels, Nutrisense та January, замахнулися на пероналізоване харчування – багатомільярдну галузь зі зростаючим попитом.

«У нас були трекери для відслідковування сну, стресу і фізичної форми, – говорить доктор Кейсі Мінс, хірург, яка стала співзасновником Levels. – Але безперервний монітор рівня глюкози – це ціла крихітна лабораторія на наших руках».

До слова, інновація обійдеться користувачам недешево – від $175 за двотижневу програму або $180 щомісяця при купівлі курсу на рік. Інші пропозиції – $388  за програму, розраховану на три місяці або навіть більше.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вівсяне молоко відвойовує ринок у мигдального, а соєве втратило продажів майже на $1 млрд

Як свідчать результати аналізу за останні 52 тижні, що закінчилися 12 червня 2022 року, на мигдальне молоко доводиться більш...

Інвестори дали $1,6 млн на клітинних лобстерів. Це – чисте м’ясо, тільки без панцира

Серед інвесторів Cultured Decadence — Bluestein Ventures, Joyance Partners, Revolution’s Rise of Rest Seed Fund, gener8tor, GlassWall Syndicate, Bascom...

Молоко за рецептом від штучного інтелекту буде краще звичайного

Ginkgo Bioworks, як платформа для клітинного програмування та біозахисту, використовуватиме свої потужності з виробництва білка та платформу генеративного штучного...

Лабораторне м’ясо продаватимуть у Європі через рік-два — є перша заявка

Це перша в історії заявка на продаж культивованого м’яса в Європі.Запит до регуляторних органів є частиною співпраці компанії з...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Сир та м’ясо із водоростей: ізраїльтяни запустять великий «рослинний» завод

Завод, розташований на півдні Ізраїлю, стане демонстраційним центром для...

50% споживачів готові доплачувати за корисну та місцеву їжу: про тренди майбутнього

Такі результати глобального дослідження, отримані міжнародною консалтинговою компанією PwC....

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Британці вироблятимуть ковбасу з культивованого м’яса: запущений найбільший біореактор в Європі

Завод площею 18 000 квадратних футів відкрила місцева компанія...

Мед, який отримують без бджіл, трансформує всю галузь

Фінансування буде використано для підтримки місії компанії — трансформації...

Вибір редактора
В продовження теми