У квітні стартують продажі хот-догів з копченим гороховим «м’ясом»

Дочірня компанія Maple Leaf – Greenleaf Foods, SPC виготовила хот-доги на рослинній основі. Вони зроблені з білка гороху, коричневого рису і квасолі, приправлені часником та перцем.

Продукт подвійно коптиться з використанням кленової деревної тріски та з поєднанням пари і сухого тепла. Він має таку ж кількість білка в порції, як і більшість традиційних та містить менше натрію.

Розробники акцентують на користі рослинної альтернативи: «сосиска» для хот-догу не має шкірки, сертифікована для веганів і не містить ГМО.

«Ми створили смак хот-догів з яловичини, і, на відміну від іншої продукції, де використовують рідкий дим, наші коптять у справжній коптильні», – сказав Ден Куртін, президент Greenleaf Foods.

Як повідомляє компанія, продукт з’явиться в роздрібних магазинах у квітні і стане першим хот-догом на рослинній основі, який продаватиметься поряд із традиційними м’ясними. З лютого – дебютує в окремих ресторанах Wienerschnitzel, на тестових ринках у Каліфорнії, Техасі та Нью-Мексико. Продукт з’явиться в меню як Backyard Veggie Dog, Barbeque Veggie Dog і Chicago Veggie Dog.

Перший хот-дог міститиме американський сир, помідор, кетчуп, гірчицю і маринад. Другий буде з соусом барбекю, цибулею та маринованими огірками. Третій – з помідорами, перцем, цибулею, приправами, гірчицею, сіллю, селерою та маринадом.

«Ми дуже задоволені якістю», – сказав директор по маркетингу Wienerschnitzel Дуг Кьогебон.

Якщо ці пропозиції добре працюватимуть на тестових ринках, компанія запропонує їх  клієнтам у всій мережі в кінці цього року, додав він.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

“Згущенка”, сметана та сир із буйволиного молока — українська ферма не встигає за попитом

На ферму можна сходити на екскурсію та поспілкуватися з справжнім буйволом. Їх тут — 74.За словами Ірини Левдар, що...

Поляки розробили наклейки, які подовжують термін зберігання грибів

Формат наклейки – простий у використанні, говорить Тім Малефіт, технічний директор Fresh Inset. Вона працює за рахунок поступового вивільнення...

Бостонський виробник закусок випустив «здорові» чіпси з протизапальними властивостями

Mark’s Mindful Munchies пропонують корисні закуски із цільного зерна з додаванням натуральних спецій.Цього місяця на полицях магазинів з’явилась нова...

Битва титанів: Nestlé запускає рослинне молоко та готується до протистояння з головним конкурентом

Замінник рослинного молока під брендом Wunda для початку з’явиться у Франції, Нідерландах та Португалії, а потім вийде на інші...

Дві третини м’яса та молока до 2050 року замінять альтернативні продукти — дослідження

Згідно з дослідженням британської екологічної благодійної організації та аналітичного центру Green Alliance, альтернативна білкова промисловість може стати ключем до...

Найбільша інвестиція в альтернативне м’ясо — $0,4 млрд отримали стейки з грибів

Загальна сума інвестицій у стартап з моменту заснування сім років тому складає $365 млн “Ми використаємо фінансування для різноманітних цілей,...

Може вас зацікавити

Американці створили перше в світі справжнє молоко без цукру та вуглеводів

Компанія запустила перше у своєму роді органічне ультрафільтроване молоко...

Безос і Гейтс інвестували мільйони в стартап, який за допомогою вулканічного мікроба виробляє м`ясо

Альтернативні молочні та м’ясні продукти з’являться на полицях уже...

Вибір редактора
В продовження теми