У квітні стартують продажі хот-догів з копченим гороховим «м’ясом»

Дочірня компанія Maple Leaf – Greenleaf Foods, SPC виготовила хот-доги на рослинній основі. Вони зроблені з білка гороху, коричневого рису і квасолі, приправлені часником та перцем.

Продукт подвійно коптиться з використанням кленової деревної тріски та з поєднанням пари і сухого тепла. Він має таку ж кількість білка в порції, як і більшість традиційних та містить менше натрію.

Розробники акцентують на користі рослинної альтернативи: «сосиска» для хот-догу не має шкірки, сертифікована для веганів і не містить ГМО.

«Ми створили смак хот-догів з яловичини, і, на відміну від іншої продукції, де використовують рідкий дим, наші коптять у справжній коптильні», – сказав Ден Куртін, президент Greenleaf Foods.

Як повідомляє компанія, продукт з’явиться в роздрібних магазинах у квітні і стане першим хот-догом на рослинній основі, який продаватиметься поряд із традиційними м’ясними. З лютого – дебютує в окремих ресторанах Wienerschnitzel, на тестових ринках у Каліфорнії, Техасі та Нью-Мексико. Продукт з’явиться в меню як Backyard Veggie Dog, Barbeque Veggie Dog і Chicago Veggie Dog.

Перший хот-дог міститиме американський сир, помідор, кетчуп, гірчицю і маринад. Другий буде з соусом барбекю, цибулею та маринованими огірками. Третій – з помідорами, перцем, цибулею, приправами, гірчицею, сіллю, селерою та маринадом.

«Ми дуже задоволені якістю», – сказав директор по маркетингу Wienerschnitzel Дуг Кьогебон.

Якщо ці пропозиції добре працюватимуть на тестових ринках, компанія запропонує їх  клієнтам у всій мережі в кінці цього року, додав він.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Крафтова виноробня створює під Києвом унікальні вина, які рекомендують у Лондоні

«Сказати, що вино це моя пристрасть – нічого не сказати. Це швидше сенс мого життя», — говорить Ігор Петренко,...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Українці готують унікальні чіпси — з ананасів, ківі, буряку, апельсинів, полуниць, кокосів, груш та гарбузів

Засновник бренду Олександр Янов говорить, що ідея створення hi Snack виникла завдяки його дітям, яким особливо подобалися висушені апельсинові...

Ізраїльський стартап створив із дріджів яскраві барвники кольору буряку та кактуса

Це як ніколи доречно, адже споживачі самі шукають на полицях більш здорову, натуральну та екологічно чисту їжу. Тенденція змушує виробників...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

За птахою удачі. В єрусалимській лабораторії виростять курячу грудку за 6 євро

Future Meat Technologies, що базується в Єрусалимі, заявляє, що...

Мона поїсти: Співзасновник monobank запускає віртуальні ресторани з доставкою

«Кілька років тому ми запустили monobank. Один з наших...

Center42 запрошує виробників продуктів та агропереробників взяти участь в освітньо-менторській програмі UA AgroGlobal Accelerator

Агенція інновацій Center42 пропонує агропереробникам (виробникам готових продуктів) приєднатися...

Революція в доставці їжі за допомогою роботів та автономних автомобілей

Роботизовані системи та автономні автомобілі вже давно вийшли за...

Бийте посуд, я плачу. Луганчани готові випускати біопосуд з пшениці та кукурудзи

«Тана» уже розробила стратегію на найближчі 3 роки й...

Вибір редактора
В продовження теми