Трохи технологій і багато творчості: якими будуть успішні ресторани майбутнього

Ресторанним трендом майбутнього стане «безконтактний шик». В період постпандемії закладам харчування доведеться прийняти цей факт, і забезпечити відвідувачам таку розкіш.

Мінімізація точок дотику у приміщенні між людьми вимагатиме трохи технологій та багато творчості.

У 2021 та наступних роках ресторани прагнутимуть до максимального збільшення кількості відкритих барів і лаунджів, шукатимуть неординарні способи використання вуличних фасадів, парковок, тротуарів і парків.

Для тих, хто не може запропонувати перекуси на відкритому повітрі, відмінним варіантом стане хоча б тематична пропозиція для пікніка.

У майбутньому тарілками будуть коробки, а обідом — їжа на виніс. Компанія Baum + Whiteman, легенда ресторанного консалтингу, звертає увагу власників закладів, що обід вдома став основною тенденцією, яка виникла через пандемію.

обід вдома став основною тенденцією, яка виникла через пандемію

Наприклад, мексиканський ресторан Good Hombres в Торонто уже пропонує відвідувачам набір для приготування тако вдома, який доступний для самовивозу чи доставки. А сімейні «обідні пакети» набули особливої популярності під час Дня Подяки в США.

На додаток, успішні ресторани майбутнього матимуть добре інтегровану стратегію доставки з інтернет-магазином. Згідно з дослідженням Oracle Food and Beverage, проведеним у серпні 2020 року, 86% відвідувачів вважають за краще замовляти їжу прямо з ресторану, а не використовувати сторонній додаток або платформу.

І звісно, однією з топових тенденцій стане сильний брендинг, як то гарно оформлена тара в екологічних матеріалів в форматі «to go».

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені виростили м’ясо на каркасі зі спаржі — прототип точно імітує звичайну свинину

Розробка прототипу була частиною дослідження, спрямованого на розширення використання децелюляризованих рослинних каркасів за межі регенеративної медицини. У цьому випадку...

Створили «альтернативу» конопель із апельсинових кірок — для усунення стресу та спокою

Така добавка не містить тетрагідроканабінолу, психотропного компоненту та інших домішок чи побічних продуктів, які можуть з’являтися при виготовленні КБР...

Джефф Безос протестував підземний гіперлуп для доставки їжі, який змінить ринок назавжди

Патент на створення мережі підземної доставки Amazon отримала ще в 2017 році. З того часу про це майже не...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок", "Монастирський", сир із трюфелем, "Торба", "Годз", "Магура", "Верде" та "Чорна...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Пивний інгредієнт допомагає заснути, покращує настрій та запобігає Альцгеймеру

Екстракт зрілого хмелю, а також витримані гіркі кислоти хмелю,...

Помідори та манго вкриють невидимою їстівною плівкою — замість пластикової упаковки

Біорозкладна емульсія на водній основі складається з натуральних харчових...

Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить...

Євген Клопотенко: «Спогади дитинства — одна з найважливіших складових смачної їжі»

Євген Клопотенко — рок-стар української кулінарії. Саме він захистив...

Вибір редактора
В продовження теми