Новинка для напоїв: підсолоджувач з африканських ягід готовий вийти на ринок

Компанія Roquette, яка виробляє рослинні інгредієнти, та її німецький біотехнічний партнер планують запустити в виробництво свій протеїновий підсолоджувач Brazzein. 

У січні 2021 року вони оголосили про завершення фази досліджень і розробок.

Компанії прагнуть розширити виробництво і сподіваються вивести підсолоджувач на ринок протягом трьох-чотирьох років.

Бразцеїн – це білковий підсолоджувач, який природно міститься в африканських ягодах Pentadiplandra Вrazzeana Baillon.

За заявами компанії , цей високоінтенсивний підсолоджувач має «підсолоджуючі властивості,  зберігає смакові характеристики та не містить цукру».   

Його розробили спеціально для виробників напоїв. 

Джерело 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Хрін, спіруліна, коноплі та гриби-адаптогени: як нас змушують їсти більше морозива

Зростання популярності веганського морозива пов’язане з інноваційними смаками та інгредієнтами, які використовуються в його виробництві, говорять аналітики.До традиційних альтернатив...

Іспанці створили з океанічної води спеціальний напій для спортсменів, який відновлює тіло

Розробник говорить, що океанська вода містить таку саму частку мінеральних солей — магнію, хлориду, кальцію і калію — як...

Для любителів ресторанної їжі створили заморожені макарони швидкого приготування

Компанія Beroni запропонувала споживачам практично ресторанну їжу – заморожені макарони, які за 30 секунд можна приготувати в окропі чи...

Ті ще овочі: OVO, в який повірив Федорів, закриває новий раунд інвестицій

Розмір поки не розголошують, проте засновники говорять, що ці вкладення допоможуть компанії отримати лідерство на ринку Києва.Зараз серед свої...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Wildtype Foods відкриє перший у світі зал дегустації суші з лабораторної риби

Виробництво передбачає вирощування справжнього м’яса з живих клітин без...

Перший рослинний супермаркет здивував: що найбільше купують вегани

Магазин площею 212 кв. м пропонує понад 2700 продуктів...

Українських виробників навчать торгувати на Amazon та eBay

Навчання електронній комерції дозволить українським підприємцям налагодити зв’язки з...

Бокал для робота. Пошуком підробленного вина займеться штучний інтелект

Інноваційне рішення базується на основі двох різних технологій. Перша...

Green Salt: із морської спаржі створили сіль, яка запобігає інсультам

Салікорнія або солонець також відома як морська спаржа. Її...

Вибір редактора
В продовження теми