Bunge розробила дитячу суміш, яка імітує материнське молоко китаянок

Американський постачальник харчових інгредієнтів Bunge Loders Croklaan оголосив про запуск Betapol Select — ліпідного інгредієнта для дитячих сумішей, створеного на основі природних варіацій складу грудного молока

Згідно із заявою  компанії, новий інгредієнт розроблено на основі недавнього дослідження, яке показало, що у материнському грудному молоці жінок з різних регіонів світу існують суттєві відмінності.

«Дослідження в області харчування дітей грудного віку дозволили нам зрозуміти, що макроелементи в грудному молоці людини розрізняються — не тільки в залежності від стадії лактації, добової та кормової, але й регіональної.

«Ці регіональні відмінності залежать від країни походження та дієти матері», — говорить доктор Еміліано Ріал Верде, віце-президент по харчуванню в Bunge Loders Croklaan.

Головні відмінності у материнському молоці у балансі ліпідів унікальної структури — OPO і OPL. Вони природним чином присутні в материнському молоці. У молочному жирі матерів з країн Заходу найбільш поширеним тригліцеридом є OPO (олеїн-пальмітін-олеїнова кислота), за ним слідує OPL (олеїнова, пальмітинова і лінолева кислота). У китайському материнському молоці все навпаки: жировий склад містить більш високий рівень OPL, за яким слідує OPO. Щоб імітувати цей баланс, Betapol Select забезпечує високий рівень пальмітата SN-2 з правильною комбінацією тригліцеридів OPL і OPO.

«Спеціально розроблений для потреб китайських немовлят, Betapol Select забезпечує правильний баланс OPL-OPO, щоб імітувати жир китайського материнського молока і, в той же час, відповідати новим китайським стандартам GB (ред. — китайські національні стандарти) для сумішей для немовлят і малюків», — пояснює д-р Віола Мі, провідний фахівець в галузі науки про харчування людини нового покоління Betapol.

За даними Bunge, присутність пальмітинової кислоти в центральному положенні (пальмітат SN-2), серед інших переваг, покращує енергетичний баланс, збільшує мінеральну щільність кісток та кількість корисних кишкових бактерій і покращує сон малюків.

«Хоча жир материнського молока містить всього 3-4% жиру, він забезпечує 50% калорійності дитини в перші шість місяців», — додає Д-р Віола Мі.

Bunge Loders Croklaan — провідний світовий виробник і постачальник екологічно чистих спеціальних олій та жирів на рослинній основі для харчової промисловості. Нещодавно компанія випустила Karibon — 100%-ий еквівалент какао-масла на основі ши.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найсолодші ягоди на полиці супермаркетів відбиратимуть портативні сканери

Як пояснила Брі Райтер Сміт, директор з дизайну систем якості компанії, для продажу в Driscoll постачають ягоди близько 1000...

На батьківщині лабораторного м’яса дозволили дегустувати їжу з пробірки

Уряд країни вчора оголосив, що довгоочікувані дегустації незабаром незабаром зможуть бути доступними всім бажаючим.Постанова стосується будь-яких споживчих дегустацій.Нідерланди є...

Першій компанії у світі дозволили вирощувати лабораторне м’ясо для домашніх тварин

Це стало новою віхою в зростаючому секторі культивованих кормів для домашніх тварин, де розвиваються нові технології, з’являються нові бренди...

На створення нових робочих місць можна отримати 800 тис. грн від Швейцарії

Фінансування передбачає до 800 тис. грн для релокованих та місцевих підприємств, а також до 45 тис. грн гранту на...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз...

На впровадження штучного інтелекту у виробництво їжі можна отримати 4 млн грн

Мета USAID – підтримати інноваційну трансформацію та розвитку переробних...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та...

Смажені цвіркуни під соусом теріякі: споживчий психолог заохочує їсти комах

Одні з небагатьох комах, які Чаттерджі звик їсти на...

Гігант ринку швидкого харчування Burger King замінить половину м’яса на веганське

У компанії кажуть, що заміна половини м’яса веганською альтернативою...

Вибір редактора
В продовження теми