У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили продукт за 74-річним рецептом своєї бабусі Вілли.  

Під час розробки вівсяного молока для них найскладнішим була не сертифікація органічних речовин, а використання методу подрібнення, результат якого – відсутність відходів. Вони використовують весь овес, на відміну від багатьох інших виробників, які беруть вуглеводи, а не цілозерновий овес.

«Ми застосовуємо процес фрезерування, який є унікальним. Це дозволяє нам використовувати овес повністю, щоб споживачі отримували весь білок і клітковину. Відходів у нас немає. Це була одна із найскладніших частин: розробка рецепту з використанням всього вівса», – сказала Крістіна Дрейк.

Результат – вівсяне молоко, яке містить більше клітковини і білка та менше цукру в порції, ніж багато інших сортів вівсяного молока. Це також надає горіхового, кремового смаку продукту «Willa». 

Домашні кулінари робили вівсяне молоко протягом десятиліть. Зокрема, це Pacific Foods і навіть Oatly, які були запущені в США в 2016 р., вже десятки років існують у Швеції. Попри те, що популярність вівсяного молока та кількість торгових марок зросла, на ринку мало продукції, яка сертифікована як органічна.

Спочатку їхній продукт, який вийшов навесні минулого року, був орієнтований на кав’ярні, але через пандемію його швидко почали реалізовувати через Amazon.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Рослинний пармезан та копчена гауда дістались Еміратів. Веганські сири там — рідкість

Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в США, Іспанії, Франції, Італії, Мальті та Нідерландах.ОАЕ в компанії розглядають...

Стартап зібрав із молекул смак пива. На черзі – їжа та парфуми

На вдосконалення технології компанія вже отримала $7,5 млн інвестицій Інновація є дуже доречною на тлі попереджень вчених зниження врожаїв та...

Виробничий гігант подвоїв продажі рожевих ананасів, які розробляли 16 років

Попит на унікальний фрукт набагато перевищує пропозицію, говорять в компанії.Pinkglow продають в роздріб на обраних ринках у Канаді та...

Українські виробники морозива та соків прямого віджиму випустили інноваційне морозиво

Galicia «яблуко-груша» має приємний фруктовий смак та аромат, який доповнюється м'якою консистенцією морозива. Цей новий смак став чудовим доповненням...

Cargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром

Завдяки інвестиціям у $4 млн площа центру зросла вдвічі, до 3000 квадратних метрів Новий центр оснащений передовими технологіями. Тут є...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

Може вас зацікавити

Фінський стартап будує першу у світі фабрику для виробництва білка з повітря

Нові виробничі потужності під назвою Factory 01 дозволить масштабувати...

Nestlé інвестувала $0,2 млрд у нові лінії виробництва «безвідходної» кави

Згідно із заявою Nestlé, на місці вже розпочаті роботи...

Вибір редактора
В продовження теми