У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили продукт за 74-річним рецептом своєї бабусі Вілли.  

Під час розробки вівсяного молока для них найскладнішим була не сертифікація органічних речовин, а використання методу подрібнення, результат якого – відсутність відходів. Вони використовують весь овес, на відміну від багатьох інших виробників, які беруть вуглеводи, а не цілозерновий овес.

«Ми застосовуємо процес фрезерування, який є унікальним. Це дозволяє нам використовувати овес повністю, щоб споживачі отримували весь білок і клітковину. Відходів у нас немає. Це була одна із найскладніших частин: розробка рецепту з використанням всього вівса», – сказала Крістіна Дрейк.

Результат – вівсяне молоко, яке містить більше клітковини і білка та менше цукру в порції, ніж багато інших сортів вівсяного молока. Це також надає горіхового, кремового смаку продукту «Willa». 

Домашні кулінари робили вівсяне молоко протягом десятиліть. Зокрема, це Pacific Foods і навіть Oatly, які були запущені в США в 2016 р., вже десятки років існують у Швеції. Попри те, що популярність вівсяного молока та кількість торгових марок зросла, на ринку мало продукції, яка сертифікована як органічна.

Спочатку їхній продукт, який вийшов навесні минулого року, був орієнтований на кав’ярні, але через пандемію його швидко почали реалізовувати через Amazon.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

NEWFOOD.UA та експерти обрали найкращі інноваційні харчові компанії

Редколегією першого українського видання про фудтек — NEWFOOD.UA — було складено long-list компаній-номінантів. Усього в список потрапило 140 українських...

Ізраїль готується стати країною №1 у виробництві інноваційної їжі

Ідейним натхненником такої стратегії став сам прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху. Сил та натхнення йому надала дегустація лабораторного м'яса у...

Київська сироварня варить унікальні сири — з хвоєю, рожевою м’якоттю та вугіллям

"Сироман" — не лише сироварня, але й крамниця-кав’ярня, де відвідувачі можуть насолоджуватись різноманіттям сирів з білою пліснявою, виготовлених з...

Виробники їжі можуть отримати до 1 млн грн на зменшення викидів вуглецю

У межах проєкту «Power Up!» бізнеси, що постраждали внаслідок війни, зможуть отримати до 1 млн грн.Фінансування проєкту забезпечать уряди...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

У Львові виготовляють унікальне морозиво – з кропом, креветками та беконом

Виробництво Ice Cream Shop заснував колишній фінансист Назар Захарій....

Творець першого в світі молочного протеїну без тварин вийде на ринок спортивного харчування

Нова лінійка Mooless має в основі молекулярно ідентичний звичайній...

Український бренд виготовляє молоко для покращення пам’яті — із вівса та гречки

Гречане молоко Green Smile є 100% рослинним напоєм, який...

Інноваційні рослинні яйця можна варити та смажити — виглядають як звичайні

Ці продукти можна використовувати для смаження, випічки та приготування...

Вибір редактора
В продовження теми