Бургери з шоколадом та морозиво, полите кетчупом: сучасна їжа, яка приголомшує

Намагаючись вразити споживачів незвичайними смаковими комбінаціями, компанії часто отримували справжні факапи. Тим не менш, продовжували дивувати світ.

Ось найшаленіші поєднання харчових продуктів, які дебютували протягом минулого року.

1. McDonalds & Oreo

У грудні McDonalds запропонував китайським споживачам новий бургер OreoxSpam, покритий шаром печива та добре приправлений майонезом. Планується, що лімітованого продукту буде виготовлено та продано 400 тис. штук.

2. Печиво, M&M’S та грецький салат

Якщо ви не можете визначитися, що замовити в ресторані – салат або відразу перейти до десерту, тепер ця проблема вирішена. «Рука Короля», яка підірвала Twitter. З одного боку це печиво з M&M’S у вигляді порожнистої людської руки, з іншого – ця рука наповнена грецьким салатом.

3. Шоколадні гамбургери Burger King

Чергову солодко-солону ідею втілив Burger King, який запустив у Тайвані продажі гамбургеру із шоколадним верхом. Це буквально звичайний бургер, залитий шоколадним сиропом.

4. Вино в мережах швидкого харчування

Як довго ви мріяли, що улюблений ресторан швидкого харчування запропонує належне вино середнього класу, яке можна поєднувати з фастфудом? У Канаді Taco Bell нарешті вирішив цю проблему пляшкою червоного напою за 25 доларів. Вино подається з підсмаженою сирною халупою.

5. Сендвіч з тунцем та цукром

Яких тільки замовлень не отримують майстри по приготуванню сендвічів. Певно найдивніше замовлення у мережі Reddit – бутерброд із тунцем, але з додатковими соліннями та добре посипаний цукром.

6. Heinz & морозиво

Heinz, найбільш відомий своїми кетчупами та іншими приправами, дістався до морозива. Ріжок, политий томатним соусом? Ням!

7. Солодка індичка

День Подяки в США виявився щедрим. Індичка, фарширована пампушками та прикрашена цукровою посипкою, стала головною стравою року.

8. Pepsi зі смаком зефіру

Технічно цей напій дебютує тільки у 2021му, проте його вже анонсували. Pepsi з шоколадом та зефіром – на горизонті нові смаки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ринок foodtech у 2020 році: 331 угоди на $8,6 млрд

6 місце: розробник біотехнологій Manus Bio — $ 340 млнManus Bio  — американський розробник передової технології ферментації, призначеної для...

Тренди ринку здорового харчування: новинки, тенденції правильного харчування у 2022 році

Сьогодні тренд на здорове харчування перестає бути просто захопленням, а підхід до вибору продуктів стає все більш усвідомленим. Тепер...

Стартап отримав желатин без корів — допомогли мікроби

Традиційно желатин роблять із колагену корів чи свиней. Він має широкий спектр застосування — лікарські засоби, харчова промисловість, тканинна...

Британці «смажать» пончики під пучком пари — без жиру та консервантів

Ентоні Флетчер, засновник стартапу, у співпраці з британськими вченими розробили та запатентували власну технологію виготовлення пончиків, що дозволяє тісту...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

В Індії створили морозиво та льодяники, що світяться як медузи, коли їх облизують

Реакція ґрунтується на ферменті люциферази, який при лизанні язиком...

Європа готується до дегустацій лабораторної їжі. В меню — сосиски, пельмені і риб’ячий жир

Згідно з даними Нідерландського фонду клітинного сільського господарства, заявки...

Болгарська компанія створила мед для спортсменів у вигляді енергетичного гелю

«Першою ідеєю було створити більш здорову альтернативу спортивному харчуванню...

Діабетик винайшов із плодів монаха замінник цукру без неприємного післясмаку

Американський стартап B.T. Sweets, заснований у 2019 році, представив...

Вибір редактора
В продовження теми