Стартап з виробництва яєчних чіпсів знайшов інвестора-мільярдера

Даніел Любецькі, новий американський мільярдер та засновник снекового мега-бренду Kind, інвестує у стартап Quevos, що вироблятиме кето-чіпси з яєчного білка.

Інвестор уже розпочав співпрацю з засновниками стартапу Ніком Гамбургером та Заком Шрайєром, щоб випустити у широкий загал новий суперфуд у світі закусок.

Ідею продукту придумав Шрайєр, хворий на цукровий діабет першого типу. Куштуючи хрусткі краї яєчного омлету, йому спало на думку, що це може стати чудовою закускою для людей з особливими потребами у харчуванні. Він заручився підтримкою свого друга, з яким довго експериментував над рецептурою.

Зараз Quevos має кілька варіантів яєчних чіпсів з різними ароматами. Головним інгредієнтом нового продукту виступає яєчний білок. У різних варіаціях до нього додають насіння чіа, олію авокадо та гороховий протеїн.

Кожна порція має щонайменше 5-8 грамів білка та 4-5 грамів клітковини. На відміну від стандартних картопляних чіпсів, які містять від 15 до 20 грамів вуглеводів, аналогічна порція Quevos містить тільки 4 грами вуглеводів та 120 калорій.

Яєчні чіпси не містять глютену та молочних продуктів, а отже відразу завойовують кілька позицій, коли йдеться про сучасні тенденції споживання.

Перш ніж отримати початкові інвестиції у 2019 році, концепція кето-чіпсів посіла перше місце в венчурному конкурсі Університету Чикаго, і навіть була обрана для участі в першому класі інкубаторів Kraft Heinz Springboard.

Слідом за цим була запущена кампанія на Kickstarter, що дозволила бренду розширити дистрибуцію та представити нові смаки продукту. Проте саме партнерство з Любецькі може допомогти Quevos насправді завоювати американський ринок.

«Я дуже радий допомогти Ніку та Заку реалізувати потенціал Quevos. Вони створили дуже крутий та диференційований продукт із величезною популярністю»,  —прокоментував засновник Kind.

Джерело

1 коментар

  1. Здоров’я – цінність №1 у всі часи.
    Майбутнє за функціональними продуктами. Вино. Віскі. Лікери. Бальзами.
    Український агростартап виробництва функціонального віскі.
    Новітній віскі Приставських (Pristavskiy).
    Нано – функціональне віскі (жива вода), містить 50% води, та 50 % спирту. Вода структурована. Завдяки такій формі води, вільні радикали, які постійно утворюються в процесі метаболізму, рекомбінуються (знезаражуються) в її структурах і перестають бути шкідливими. Це сама чиста та корисна вода, яка по впливу на наше здоров’я немає рівних. Спирт, глибинно очищений деревиною вишні, та насичений мікроелементами в комплексних (хелатних) формах, розчиняє холестеринові бляшки і тим самим виводить із організму (чистить наші судини), непотрібні шлаки. Чистий організм – основа гарного здоров’я, самопочуття, бадьорості, довголіття, прекрасного настрою, почуття радості від життя. Введений живий пилок, містить поживні речовини (нутрієнти), які компенсують дефіцит біологічно активних компонентів, підтримують нормальну функціональну активність органів і систем, знизуючи ризик різних захворювань. Інноваційний напиток, виготовлений на новітньому обладнані, по унікальній технології, здійснює квантовий стрибок технологічного прориву, який змінює кінцевий продукт на молекулярному рівні. Новітній віскі – регулює обмін речовин всіх без виключення процесів життєдіяльності організму. Саме, збалансованість інгредієнтів на нано рівні – застава прекрасного здоров’я, гарного настрою, високої працездатності. По цій технології, на новітньому обладнані (захищене більше 18 патентів), можна вести виробництво функціональних лікерів, коньяку, вина, тощо, самі корисні для нашого організму. Віскі Приставських (Pristavskiy) чистять наші судини на молекулярному рівні.
    Не забуваємо, що інновація дає результат, а все інше затрати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Служба доставки їжі DoorDash, з капіталізацією приблизно у $16 млрд подала заявку на IPO

Американська служба доставки їжі DoorDash планує вивести компанію на біржу до кінця 2020 року. Акції компанії з'являться на NYSE...

Морозиво та маргарита одним натисканням кнопки – настільний гаджет отримав премію за інновації

CES 2021 – один з найбільш впливових технологічних заходів у світі. Саме CES є місцем дебюту новаторських технологій –...

Дегустація допомогла шанхайському стартапу зібрати мільйони на просування лабораторної свинини

Раунд очолив ZhenFund, створений китайськими технологічними гігантами (на ранніх термінах фонд також підтримував Apple, Google та Instagram). Серед інших...

Масло масляне. З кокосової олії створили замінник столового масла для веганів

Масло вироблене однойменним швейцарсько-філіппінським соціальним підприємством, заснованим Шарон Каттлеєю Ромеро-Фауд та її сестрою з Маніли Шейлою, а також трьома...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Пол Маккартні допоміг зібрати виробнику веганської курятини рекордні $100 млн інвестицій

У раунді взяли участь вже існуючі інвестори та нові,...

Один кролик – одна порція. Peeps і Green Giant продають зефір з цвітної капусти

Поряд із цукровою кукурудзою, «серцями розмов» та кремовими яйцями...

Вибір редактора
В продовження теми