Стартап з виробництва яєчних чіпсів знайшов інвестора-мільярдера

Даніел Любецькі, новий американський мільярдер та засновник снекового мега-бренду Kind, інвестує у стартап Quevos, що вироблятиме кето-чіпси з яєчного білка.

Інвестор уже розпочав співпрацю з засновниками стартапу Ніком Гамбургером та Заком Шрайєром, щоб випустити у широкий загал новий суперфуд у світі закусок.

Ідею продукту придумав Шрайєр, хворий на цукровий діабет першого типу. Куштуючи хрусткі краї яєчного омлету, йому спало на думку, що це може стати чудовою закускою для людей з особливими потребами у харчуванні. Він заручився підтримкою свого друга, з яким довго експериментував над рецептурою.

Зараз Quevos має кілька варіантів яєчних чіпсів з різними ароматами. Головним інгредієнтом нового продукту виступає яєчний білок. У різних варіаціях до нього додають насіння чіа, олію авокадо та гороховий протеїн.

Кожна порція має щонайменше 5-8 грамів білка та 4-5 грамів клітковини. На відміну від стандартних картопляних чіпсів, які містять від 15 до 20 грамів вуглеводів, аналогічна порція Quevos містить тільки 4 грами вуглеводів та 120 калорій.

Яєчні чіпси не містять глютену та молочних продуктів, а отже відразу завойовують кілька позицій, коли йдеться про сучасні тенденції споживання.

Перш ніж отримати початкові інвестиції у 2019 році, концепція кето-чіпсів посіла перше місце в венчурному конкурсі Університету Чикаго, і навіть була обрана для участі в першому класі інкубаторів Kraft Heinz Springboard.

Слідом за цим була запущена кампанія на Kickstarter, що дозволила бренду розширити дистрибуцію та представити нові смаки продукту. Проте саме партнерство з Любецькі може допомогти Quevos насправді завоювати американський ринок.

«Я дуже радий допомогти Ніку та Заку реалізувати потенціал Quevos. Вони створили дуже крутий та диференційований продукт із величезною популярністю»,  —прокоментував засновник Kind.

Джерело

1 коментар

  1. Здоров’я – цінність №1 у всі часи.
    Майбутнє за функціональними продуктами. Вино. Віскі. Лікери. Бальзами.
    Український агростартап виробництва функціонального віскі.
    Новітній віскі Приставських (Pristavskiy).
    Нано – функціональне віскі (жива вода), містить 50% води, та 50 % спирту. Вода структурована. Завдяки такій формі води, вільні радикали, які постійно утворюються в процесі метаболізму, рекомбінуються (знезаражуються) в її структурах і перестають бути шкідливими. Це сама чиста та корисна вода, яка по впливу на наше здоров’я немає рівних. Спирт, глибинно очищений деревиною вишні, та насичений мікроелементами в комплексних (хелатних) формах, розчиняє холестеринові бляшки і тим самим виводить із організму (чистить наші судини), непотрібні шлаки. Чистий організм – основа гарного здоров’я, самопочуття, бадьорості, довголіття, прекрасного настрою, почуття радості від життя. Введений живий пилок, містить поживні речовини (нутрієнти), які компенсують дефіцит біологічно активних компонентів, підтримують нормальну функціональну активність органів і систем, знизуючи ризик різних захворювань. Інноваційний напиток, виготовлений на новітньому обладнані, по унікальній технології, здійснює квантовий стрибок технологічного прориву, який змінює кінцевий продукт на молекулярному рівні. Новітній віскі – регулює обмін речовин всіх без виключення процесів життєдіяльності організму. Саме, збалансованість інгредієнтів на нано рівні – застава прекрасного здоров’я, гарного настрою, високої працездатності. По цій технології, на новітньому обладнані (захищене більше 18 патентів), можна вести виробництво функціональних лікерів, коньяку, вина, тощо, самі корисні для нашого організму. Віскі Приставських (Pristavskiy) чистять наші судини на молекулярному рівні.
    Не забуваємо, що інновація дає результат, а все інше затрати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Олена Вовк, співвласниця Enzym Group, про інновації на ринку їжі: тренди, суперфуди та інвестиції

У 2023 році, в умовах повномасштабного вторгнення, Enzym Group запустила в Україні нове біотехнологічне виробництво LinkCell, де виготовляє функціональні...

Засновник GUDFUD створив проєкт з доставки заморожених страв та відкриє в Києві 10 магазинів

До кінця року він планує відкрити в Києві 10-20 фірмових магазинів. Перший уже працює на Троєщині. Є онлайн-магазин, також заморожена продукція...

Насіння ацтеків лікує все — від гіпертонії до раку. Дослідження

Глобальний попит на другорядні культури, такі як чіа, просо та ямс, уже зараз починає зростати. Вони набувають все більшого...

Смажений овес та дріжджі – стартап варить унікальний шоколад

За допомогою власної технології ферментації компанія створила шоколад – у 10 разів більш стійкий та на 20% дешевший за...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Рейтинг здорових вуглеводів: обираємо найкращі джерела енергії

Вуглеводи є одним з основних компонентів нашого раціону, але...

Стартап планує заробити мільярд на печиві, яке готується 25 секунд

Щоб отримати свіже печиво, заготовки необхідно помістити на короткий...

$1,1 млрд за мівіну: локшина швидкого харчування породить нового мільярдера

У разі успіху це стане найбільшим IPO в історії...

Німці створили начинку для печива, яка зберігається 2 роки без сторонніх добавок

Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес...

Вчені виявили гриби, які знищують токсини у сидрі та варенні

Патулін (C7H6O4) — це шкідливий мікотоксин. Його продукують гриби,...

Вибір редактора
В продовження теми