Стартап з виробництва яєчних чіпсів знайшов інвестора-мільярдера

Даніел Любецькі, новий американський мільярдер та засновник снекового мега-бренду Kind, інвестує у стартап Quevos, що вироблятиме кето-чіпси з яєчного білка.

Інвестор уже розпочав співпрацю з засновниками стартапу Ніком Гамбургером та Заком Шрайєром, щоб випустити у широкий загал новий суперфуд у світі закусок.

Ідею продукту придумав Шрайєр, хворий на цукровий діабет першого типу. Куштуючи хрусткі краї яєчного омлету, йому спало на думку, що це може стати чудовою закускою для людей з особливими потребами у харчуванні. Він заручився підтримкою свого друга, з яким довго експериментував над рецептурою.

Зараз Quevos має кілька варіантів яєчних чіпсів з різними ароматами. Головним інгредієнтом нового продукту виступає яєчний білок. У різних варіаціях до нього додають насіння чіа, олію авокадо та гороховий протеїн.

Кожна порція має щонайменше 5-8 грамів білка та 4-5 грамів клітковини. На відміну від стандартних картопляних чіпсів, які містять від 15 до 20 грамів вуглеводів, аналогічна порція Quevos містить тільки 4 грами вуглеводів та 120 калорій.

Яєчні чіпси не містять глютену та молочних продуктів, а отже відразу завойовують кілька позицій, коли йдеться про сучасні тенденції споживання.

Перш ніж отримати початкові інвестиції у 2019 році, концепція кето-чіпсів посіла перше місце в венчурному конкурсі Університету Чикаго, і навіть була обрана для участі в першому класі інкубаторів Kraft Heinz Springboard.

Слідом за цим була запущена кампанія на Kickstarter, що дозволила бренду розширити дистрибуцію та представити нові смаки продукту. Проте саме партнерство з Любецькі може допомогти Quevos насправді завоювати американський ринок.

«Я дуже радий допомогти Ніку та Заку реалізувати потенціал Quevos. Вони створили дуже крутий та диференційований продукт із величезною популярністю»,  —прокоментував засновник Kind.

Джерело

1 коментар

  1. Здоров’я – цінність №1 у всі часи.
    Майбутнє за функціональними продуктами. Вино. Віскі. Лікери. Бальзами.
    Український агростартап виробництва функціонального віскі.
    Новітній віскі Приставських (Pristavskiy).
    Нано – функціональне віскі (жива вода), містить 50% води, та 50 % спирту. Вода структурована. Завдяки такій формі води, вільні радикали, які постійно утворюються в процесі метаболізму, рекомбінуються (знезаражуються) в її структурах і перестають бути шкідливими. Це сама чиста та корисна вода, яка по впливу на наше здоров’я немає рівних. Спирт, глибинно очищений деревиною вишні, та насичений мікроелементами в комплексних (хелатних) формах, розчиняє холестеринові бляшки і тим самим виводить із організму (чистить наші судини), непотрібні шлаки. Чистий організм – основа гарного здоров’я, самопочуття, бадьорості, довголіття, прекрасного настрою, почуття радості від життя. Введений живий пилок, містить поживні речовини (нутрієнти), які компенсують дефіцит біологічно активних компонентів, підтримують нормальну функціональну активність органів і систем, знизуючи ризик різних захворювань. Інноваційний напиток, виготовлений на новітньому обладнані, по унікальній технології, здійснює квантовий стрибок технологічного прориву, який змінює кінцевий продукт на молекулярному рівні. Новітній віскі – регулює обмін речовин всіх без виключення процесів життєдіяльності організму. Саме, збалансованість інгредієнтів на нано рівні – застава прекрасного здоров’я, гарного настрою, високої працездатності. По цій технології, на новітньому обладнані (захищене більше 18 патентів), можна вести виробництво функціональних лікерів, коньяку, вина, тощо, самі корисні для нашого організму. Віскі Приставських (Pristavskiy) чистять наші судини на молекулярному рівні.
    Не забуваємо, що інновація дає результат, а все інше затрати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лише два виробники рослинних бургерів за рік врятували мільйон тварин

Некомерційна організація World Animal Protection (WAP) зібрала дані та наголошує, що фактична цифра, ймовірно, значно вища та наближається до...

Марсіанське меню. Українська компанія «варить» космічний борщ та сублімує йогурти

Космічні банани, космічний борщ та навіть омлет. І космос – це не тільки про смак, але й унікальну технологію...

Фіни готові навчити півтори сотні компаній дешево вирощувати лабораторне м’ясо

Технологію розробили Пекка Катаяісто з Інституту наук про життя Гельсінського університету (HiLIFE) та його команда у проєкті “Myocopia”. дослідники пропонують...

Херсонський маслозавод випустив «середземноморську бринзу», що містить більше кальцію

Фетакса належить до розсільних сирів, має м’яку кремову консистенцію На смак він нагадує популярний крем-сир «Філадельфія», але вирізняється щільнішою текстурою,...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

80% жителів мегаполісів замовляють їжу через доставку. В лідерах — Glovo

Як свідчать дані свіжого дослідження «Делойт», у трійці лідерів...

Один кролик – одна порція. Peeps і Green Giant продають зефір з цвітної капусти

Поряд із цукровою кукурудзою, «серцями розмов» та кремовими яйцями...

Супермаркети вперше почнуть продавати рибу із 3D-принтера

Це буде цільне філе лосося на основі мікропротеїну, розроблене...

Рослинний пармезан та копчена гауда дістались Еміратів. Веганські сири там — рідкість

Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в...

Виробник лабораторних морепродуктів відкрив перший у Сінгапурі міні-завод

Виробництво, що базується в Сінгапурі, є першим у своєму...

Вибір редактора
В продовження теми