Для любителів ресторанної їжі створили заморожені макарони швидкого приготування

Компанія Beroni запропонувала споживачам практично ресторанну їжу – заморожені макарони, які за 30 секунд можна приготувати в окропі чи мікрохвильовці, або за 3 хвилини посмажити на сковорідці.

Макарони Beroni – трьох видів, розфасовані в екологічні пакети по 1 кг. Вони не містять консервантів, інших добавок, та підходять для веганів. Орієнтовна роздрібна ціна складе не більше 3 фунтів стерлінгів за упаковку або приблизно $4.

Продукт виготовляється у Великобританії компанією Ebrofrost, яка постачає свіжі заморожені макарони в ресторани по всьому світу з 1998 року.

Тісто для макаронів Beroni готується змішуванням манної крупи твердих сортів пшениці з водою. Вироби відварюють до стану «альденте», а потім негайно заморожують для збереження свіжості.

Новий продукт був розроблений в результаті досліджень, проведених для компанії. Виявилось, що макарони стали одним з чотирьох продовольчих товарів, які найчастіше купували під час першої хвилі карантинних заходів, зумовлених COVID-19. Ба більше, в майбутньому домогосподарства планують нарощувати їх споживання.

«Beroni ідеально підходить для сімей, що віддають перевагу швидкому харчуванню», – говорить представник компанії Ендрю Коул. Але цього разу вони отримають дещо краще, ніж звичайні макарони, додав він.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Іспанський стартап створив сирого тунця для суші з томатів та водоростей

Флагманський продукт Tunato виготовляється з томатів, оливкової олії, соєвого соусу та екстракту водоростей і призначений для відтворення сирих шматків...

Британці створили магнієвий напій, що допомагає зосередитися та перемогти депресію

У магнієвій воді використовується унікальна формула компанії, TripleMg, що включає три різні типи магнію: цитрат, треонат та гліцинат магнію.Всі...

«Ряба» пішла на зліт: МХП йде на вулиці з шаурмою та нагетсами

Це – заклади вуличної їжі, місця швидкого харчування з шаурмою Döner Market, йдеться у матеріалі Укрінформ.«Торік ми розробили цікавий...

Glovo планує працювати на ринку B2B Східної Європи

Сервіс доставки їжі Glovo розширює асортимент послуг і пропонує доставку для корпоративних клієнтів. Компанія представила спеціальний додаток Q-Commerce, за...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Український бренд зімітував лосось із пшениці та гороху — містить лише 40 калорій

За словами засновника компанії Романа Квашенка, його команда ставила...

Американці випустили продукт з коноплі, що прибирає 15 см з талії за три місяці

Зі слів продавця, інноваційний продукт підкріплений «першим у своєму...

Молочний гігант годуватиме немовлят веганськими сумішами із гречки

Такий продукт створив ізраїльський стартап Else Nutrition, який має...

Грибний криль. Вперше із мікопротеїну створили цілі креветки та кальмари

На сьогодні більшість альтернативних морепродуктів представлені на світовому ринку...

Молока та яйця з власних відходів — найбільша у світі пивоварна компанія інвестує в інновації

Найбільша у світі пивоварна компанія Anheuser-Busch InBev, відома своєю...

Вибір редактора
В продовження теми