Для любителів ресторанної їжі створили заморожені макарони швидкого приготування

Компанія Beroni запропонувала споживачам практично ресторанну їжу – заморожені макарони, які за 30 секунд можна приготувати в окропі чи мікрохвильовці, або за 3 хвилини посмажити на сковорідці.

Макарони Beroni – трьох видів, розфасовані в екологічні пакети по 1 кг. Вони не містять консервантів, інших добавок, та підходять для веганів. Орієнтовна роздрібна ціна складе не більше 3 фунтів стерлінгів за упаковку або приблизно $4.

Продукт виготовляється у Великобританії компанією Ebrofrost, яка постачає свіжі заморожені макарони в ресторани по всьому світу з 1998 року.

Тісто для макаронів Beroni готується змішуванням манної крупи твердих сортів пшениці з водою. Вироби відварюють до стану «альденте», а потім негайно заморожують для збереження свіжості.

Новий продукт був розроблений в результаті досліджень, проведених для компанії. Виявилось, що макарони стали одним з чотирьох продовольчих товарів, які найчастіше купували під час першої хвилі карантинних заходів, зумовлених COVID-19. Ба більше, в майбутньому домогосподарства планують нарощувати їх споживання.

«Beroni ідеально підходить для сімей, що віддають перевагу швидкому харчуванню», – говорить представник компанії Ендрю Коул. Але цього разу вони отримають дещо краще, ніж звичайні макарони, додав він.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ринок веганської риби подвоїться. Її створюють із баклажанів

Оскільки споживачі дедалі більше хвилюються про навколишнє середовище, добробут тварин і власне здоров’я, попит на морепродукти рослинного походження стрімко...

Українська компанія шиє товари з риб’ячої шкіри, яку купує у ісландських фермерів

«Уже розробили першу лінійку для чоловіків, і скоро вона з’явиться в продажі», — говорить Юлія Булгак, директор «Аквакультура України».Юлія...

Стартап створив із мікроорганізмів їстівні штрих-коди

Канадська компанія Index Biosystems винайшла спосіб поєднати унікальне програмне забезпечення, одноклітинні мікроорганізми та воду для відстеження точки походження майже...

Вінницька компанія робить макарони з виноградними кісточками та гарбузом

Макарони «Мак-Вар Екопродукт» — єдині, що визнані МОЗ України офіційно дієтичними Вони виготовляються за запатентованою технологією. Продукція пройшла дослідження в Науковому...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Доставка їжі: тенденції, секрети, фішки, майбутнє ринку онлайн-доставки продуктів

Очевидно, що з пандемією ринок доставки їжі (готової або...

Найменший у світі овоч може стати наступним суперфудом для схуднення

Про це заявили Ефі Еяль, генеральний директор Mankai та...

Стартап створив новий замінник яєць із відходів виробництва пива

Альтернативні яйця мають ті ж властивості зв'язування та емульгування,...

Шведський стартап, в який вклався засновник SoundCloud, створив веганську фету та залучив мільйони

Раунд очолили існуючі інвестори Astanor Ventures та Northzone. Стартап...

Кулінарні експерти з Тель-Авіву не змогли відрізнити лабораторне м’ясо від звичайного

До свого тель-авівського ресторану The Chicken SuperMeat запросила трійку...

Вибір редактора
В продовження теми