Danone у Північній Америці випустила рослинний йогурт для дітей

Новий йогурт Silk Kids містить кальцій та вітамін D, виготовлений з мигдального молока, бобового білка та органічної кокосової олії. Продукт забарвлюється фруктово-овочевим соком і підсолоджується тростинним цукром.

Як зазначають у компанії, йогурт Silk Kids Almondmilk Yogurt Alternative містить на 25% менше цукру, ніж звичайні ароматизовані йогурти. Продукт не містить лактозу, арахісу, глютену і ГМО та випускається у трьох смаках: яблучна кориця, полуниця та ягідний мікс з чорниці та малини. Такі альтернативні йогурти містять від 110 до 120 калорій, 4 грами білка та 7 грамів цукру на склянку.

Випуск такихх йогуртів стало результатом спільної работи Danone та галузевих експертів для вирішення проблем у дитячому харчуванні на фоні пандемії COVID-19. «Ми раді повідомити про запуск Silk Kids Almondmilk Yogurt Alternative як частини рішення, що розширює портфоліо нашої компанії за допомогою смачного рослинного варіанту, який подобається дітям, а їхні батьки можуть бути спокійні», — говорить Лія Стервальт, старший директор з маркетингу Silk Kids .

Також нещодавно компанія Danone випустила напій на рослинній основі для спортсменів Silk Ultra. Напій розроблений для підтримки та відновлення м’язів.  Виготовлений без молока та містить 20 г соєвого білка. Як зазначають в компанії, новий продукт містить у 2,5 рази більше білка, ніж звичайне молоко. До того, ж він збагачений вітамінами A, D, B2 і B12 і має три смаки: вершковий шоколад, несолодкий та оригінальний.

Нагадаємо, що нещодавно компанія Danone анонсувала випуск йогурту з відбракованих фруктів. Це онлайн-маркетплейс, який «рятує» відбраковану фермерську продукцію від утилізації, продаючи її за зниженою ціною ресторанам та іншим продовольчим бізнесам.

Джерело: Food Business News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

ТОП-25 цікавих фактів про кулінарію

Факт №1 – в Японії один із найпопулярніших десертів – це кленове листя у фритюрі, витримане в бочках з...

Nestlé об’єдналася з Future Meat Technologies для розробки продуктів з лабораторного м’яса

Компанія Future Meat Technologies базується в Ізраїлі, минулого місяця вона запустила свій перший завод з виробництва культивованого м'яса.У письмовій...

TikTok стає драйвером продажів ресторанів: 36% замовляє їжу, побачивши її в додатку

Близько 55% користувачів TikTok відповіли, що хотіли б відвідувати ресторани, тому що відео з їжею виглядали привабливо.51% користувачів говорить,...

Супермаркети продаватимуть веганські яйця, які виглядають точно як справжні

Це не перше веганське яйце, але перше, яке виглядає дійсно як куряче – зі “справжнім” жовтком та білком. Його...

Дві третини м’яса та молока до 2050 року замінять альтернативні продукти — дослідження

Згідно з дослідженням британської екологічної благодійної організації та аналітичного центру Green Alliance, альтернативна білкова промисловість може стати ключем до...

Найбільша інвестиція в альтернативне м’ясо — $0,4 млрд отримали стейки з грибів

Загальна сума інвестицій у стартап з моменту заснування сім років тому складає $365 млн “Ми використаємо фінансування для різноманітних цілей,...

Може вас зацікавити

“Розумна кухня” рахує калорії, білки, жири та вуглеводи під час приготування їжі

Versaware прагне зробити цей процес у рази простішим і...

Ринковий гігант створив смачний грецький йогурт, який нарощує м’язи

Таким чином компанія кидає виклик гігантам у сегменті грецьких...

Вибір редактора
В продовження теми