Danone у Північній Америці випустила рослинний йогурт для дітей

Новий йогурт Silk Kids містить кальцій та вітамін D, виготовлений з мигдального молока, бобового білка та органічної кокосової олії. Продукт забарвлюється фруктово-овочевим соком і підсолоджується тростинним цукром.

Як зазначають у компанії, йогурт Silk Kids Almondmilk Yogurt Alternative містить на 25% менше цукру, ніж звичайні ароматизовані йогурти. Продукт не містить лактозу, арахісу, глютену і ГМО та випускається у трьох смаках: яблучна кориця, полуниця та ягідний мікс з чорниці та малини. Такі альтернативні йогурти містять від 110 до 120 калорій, 4 грами білка та 7 грамів цукру на склянку.

Випуск такихх йогуртів стало результатом спільної работи Danone та галузевих експертів для вирішення проблем у дитячому харчуванні на фоні пандемії COVID-19. «Ми раді повідомити про запуск Silk Kids Almondmilk Yogurt Alternative як частини рішення, що розширює портфоліо нашої компанії за допомогою смачного рослинного варіанту, який подобається дітям, а їхні батьки можуть бути спокійні», — говорить Лія Стервальт, старший директор з маркетингу Silk Kids .

Також нещодавно компанія Danone випустила напій на рослинній основі для спортсменів Silk Ultra. Напій розроблений для підтримки та відновлення м’язів.  Виготовлений без молока та містить 20 г соєвого білка. Як зазначають в компанії, новий продукт містить у 2,5 рази більше білка, ніж звичайне молоко. До того, ж він збагачений вітамінами A, D, B2 і B12 і має три смаки: вершковий шоколад, несолодкий та оригінальний.

Нагадаємо, що нещодавно компанія Danone анонсувала випуск йогурту з відбракованих фруктів. Це онлайн-маркетплейс, який «рятує» відбраковану фермерську продукцію від утилізації, продаючи її за зниженою ціною ресторанам та іншим продовольчим бізнесам.

Джерело: Food Business News

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Бокал для робота. Пошуком підробленного вина займеться штучний інтелект

Інноваційне рішення базується на основі двох різних технологій. Перша частина — «оптичний сканер», а точніше — апарат для спектроскопії, заснований на...

Іспанці створили з океанічної води спеціальний напій для спортсменів, який відновлює тіло

Розробник говорить, що океанська вода містить таку саму частку мінеральних солей — магнію, хлориду, кальцію і калію — як...

Покоління Z назвало головним пріоритетом їжу. Половина — за рослинне м’ясо

Цей показник збільшився з 21% восени 2020 року, але не досяг 25%, зафіксованих у 2019-му.Аналітики Piper Sandler проводили опитування...

Бельгійський стартап зібрав мільйони на дослідження білків, що роблять несправжню рибу рибою

Стартап з харчових технологій Paleo закрив початковий раунд фінансування у розмірі 2 млн євро ($2,26 млн), зібраний приватними інвесторами.Paleo...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

«Міцний» сік з яєчним білком та грибами заспокоює нервову систему

BUILD – перший у світі “міцний” сік з підвищеним...

Корейці вироблятимуть найдешевші лабораторні стейки у світі — по 90 грн за кілограм

Вирішальне значення для зниження собівартості клітинного м’яса буде мати...

Український фудтех-стартап створив веганські страви, що готуються за 10 хвилин

SUSHKA, український виробник здорової їжі швидкого приготування, запустив лінійку...

В’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти

Вони не містять пластику, паперу та металу, є гігієнічними,...

Майже $1 млн зібрав шведський стартап на розробку жиру для рослинних стейків

Раунд очолив Nordic FoodTech VC, серед решти інвесторів —венчурна...

Вибір редактора
В продовження теми