KFC поклала в бургери рослинну курятину. Але не для веганів

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC анонсувала запуск продажів у Сінгапурі Zero Chicken Burger – бургерів з рослинною «курятиною».

Новинка на обмежений період часу з’явиться в більш ніж 80 місцях, за виключенням місцевого зоопарку та Сінгапурського політехнічного університету.

Новий бургер включатиме «курячу» котлету з рослинного мікропротеїну, приправлену сумішшю з 11 трав та спецій. Також у складі – салат, соус барбекю, скибочки сиру на молочній основі, майонез та яйця, що робить його явно не веганським.

Коштуватиме Zero Chicken Burger від 6,55 до 8,65 сінгапурських доларів.

KFC розробила новий бургер у відповідь на зростаючу тенденцію до скорочення споживання м’яса в регіоні.

«Ми бачимо тенденцію до флексітарізму і підвищеного попиту на альтернативне м’ясо, тому хотіли запропонувати варіант без справжньої курятини, але при цьому зберегти той самий чудовий смак KFC», – прокоментувала старший директор з маркетингу та інновацій у сфері харчових продуктів KFC Singapore Джуліана Лім.

Після декількох місяців тестування компанія дуже задоволена тим, що випустила перший курячий бургер без курки, додала вона.

До цього KFC уже проводила запуск продажу бургерів з альтернативним м’ясом у Великобританії. Там вони позиціонуються повністю як веганські та пропонуються у меню 900 ресторанів мережі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Уже в продажу: Рослинне м’ясо Beyond Meat в мережі супермаркетів «Сільпо»

Beyond Meat називають справжньою їжею майбутнього, адже всі продукти компанії на 100% складаються з рослин, не містять глютену, сої,...

Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців та вафель на рослинній основі.Продукт не міститиме цукру, молока, сої,...

Їжа за часів блекаутів та інновації наперекір усьому: оголошено спікерів головної агріфуд-події New Food Summit 2024

У топі питань, які найбільше хвилюють виробників, дистриб’юторів харчових продуктів, гравців ритейлу і HoReCa у 2024 році, — як...

Тайська компанія створила вишукану шинку із кореня лотоса

Шинку під брендом готової їжі Sun N Moon нещодавно продемонстрували на першій виставці THAIFEX-HOREC у столиці Таїланду.“Наша головна мета...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Divo Maslo давить у Запоріжжі унікальну олію за старовинною технологією

Засновники – Максим та Олена Линник – створювали преси...

Парфуми з ароматом картоплі фрі — McDonald випустив чергову інновацію

Як оголосила McDonald's в соціальній мережі X (раніше Twitter),...

З рослини зі спаржевих виготовили лінійку слабоалкогольних столових вин

AgaVida — тонко-солодке, злегка шипуче вино, виготовлене з агави...

Творець першої у світі лабораторної риби тепер друкує на 3D-принтері диких вугрів

Це сталося після того, як виробник дебютував з першим...

Вибір редактора
В продовження теми