KFC поклала в бургери рослинну курятину. Але не для веганів

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC анонсувала запуск продажів у Сінгапурі Zero Chicken Burger – бургерів з рослинною «курятиною».

Новинка на обмежений період часу з’явиться в більш ніж 80 місцях, за виключенням місцевого зоопарку та Сінгапурського політехнічного університету.

Новий бургер включатиме «курячу» котлету з рослинного мікропротеїну, приправлену сумішшю з 11 трав та спецій. Також у складі – салат, соус барбекю, скибочки сиру на молочній основі, майонез та яйця, що робить його явно не веганським.

Коштуватиме Zero Chicken Burger від 6,55 до 8,65 сінгапурських доларів.

KFC розробила новий бургер у відповідь на зростаючу тенденцію до скорочення споживання м’яса в регіоні.

«Ми бачимо тенденцію до флексітарізму і підвищеного попиту на альтернативне м’ясо, тому хотіли запропонувати варіант без справжньої курятини, але при цьому зберегти той самий чудовий смак KFC», – прокоментувала старший директор з маркетингу та інновацій у сфері харчових продуктів KFC Singapore Джуліана Лім.

Після декількох місяців тестування компанія дуже задоволена тим, що випустила перший курячий бургер без курки, додала вона.

До цього KFC уже проводила запуск продажу бургерів з альтернативним м’ясом у Великобританії. Там вони позиціонуються повністю як веганські та пропонуються у меню 900 ресторанів мережі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ізраїльський стартап вирощує в лабораторії 700 грамів курячого жиру за раз. Це — найбільше у світі

Технологія стартапу побудована на платформі Peace of Meat, бельгійської компанії з вирощування жиру, яку MeaTech придбала минулого року. MeaTech стверджує,...

Українську «п’яну вишню» п’ють у 12 країнах. Скоро там з’являться і реберні

Співзасновник холдингу Андрій Худо зазначає, що розширення за межі України є пріоритетним напрямом розвитку компанії. На сьогодні вже відкрито...

Перестиглі банани пустили на еко-шкіру: з тонни отримують 50 кв. м полотна

Зі зростанням етичної моди бренди почали віддавати перевагу м’якій шкірі. Втім, більшість існуючих на ринку зразків створені з пластмаси.Зважаючи...

На виробництво сухпайків, печива та масла можна отримати 400 тис. грн гранту

У межах проєкту українські виробники зможуть отримати грант до 10 000 євро (приблизно 400 тис. грн). Взяти участь у грантовій...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Візитівка столиці. Виробник «Київського Сухого Варення» розробив нові продукти — з буряку та гарбузів

Як розповів newfood.ua Ярослав Семенець, який заснував крафтове виробництво...

Пластикову упаковку замінить папір, покритий білками та БАДами

Нова упаковка не містить жодного пластику. Більше того, вона...

Rubies in the Rubble: інноваційні приправи вироблені з залишків харчових продуктів

Rubies in the Rubble спеціалізується на виробництві харчових продуктів...

Європейський Союз дозволив закусувати сараною. На черзі ще дев’ять комах

Сарану додали до списку дозволених продуктів харчування європейців в...

Вибір редактора
В продовження теми