KFC поклала в бургери рослинну курятину. Але не для веганів

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC анонсувала запуск продажів у Сінгапурі Zero Chicken Burger – бургерів з рослинною «курятиною».

Новинка на обмежений період часу з’явиться в більш ніж 80 місцях, за виключенням місцевого зоопарку та Сінгапурського політехнічного університету.

Новий бургер включатиме «курячу» котлету з рослинного мікропротеїну, приправлену сумішшю з 11 трав та спецій. Також у складі – салат, соус барбекю, скибочки сиру на молочній основі, майонез та яйця, що робить його явно не веганським.

Коштуватиме Zero Chicken Burger від 6,55 до 8,65 сінгапурських доларів.

KFC розробила новий бургер у відповідь на зростаючу тенденцію до скорочення споживання м’яса в регіоні.

«Ми бачимо тенденцію до флексітарізму і підвищеного попиту на альтернативне м’ясо, тому хотіли запропонувати варіант без справжньої курятини, але при цьому зберегти той самий чудовий смак KFC», – прокоментувала старший директор з маркетингу та інновацій у сфері харчових продуктів KFC Singapore Джуліана Лім.

Після декількох місяців тестування компанія дуже задоволена тим, що випустила перший курячий бургер без курки, додала вона.

До цього KFC уже проводила запуск продажу бургерів з альтернативним м’ясом у Великобританії. Там вони позиціонуються повністю як веганські та пропонуються у меню 900 ресторанів мережі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український виробник їстівного чаю націлився на ринки Данії та Швеції

Brancho почала виготовляти фруктові солодощі у 2018 році Чотири роки вони створюють солодощі без цукру та мінімально оброблені для максимального...

50% споживачів готові доплачувати за корисну та місцеву їжу: про тренди майбутнього

Такі результати глобального дослідження, отримані міжнародною консалтинговою компанією PwC. У березні цього року аналітики опитали понад 7 тис. респондентів...

Новозелендці створили таблетку для схуднення із хмелю — на це пішли мільйони

Інноваційний продукт Amarasate у партнерстві з дослідницьким центром харчових продуктів Riddet Institute зараз отримує підтримку від національного наукового конкурсу...

Стартап створив молекулярну курятину з води, квасолі, трав та овочів. Вона містить все, що є у м’ясі

Виробничий стартап Shandi Global розробив аналог м’яса рослинного походження за допомогою запатентованої технології «високоефективної хроматографії».Вивчивши склад нутрієнтів більшості рослин,...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Молоко за рецептом від штучного інтелекту буде краще звичайного

Ginkgo Bioworks, як платформа для клітинного програмування та біозахисту,...

Курячу грудку чи стейк вирощуватимуть із клітин тварин за три тижні

Такої думки Емі Чен, головний операційний директор UPSIDE Foods,...

Нідерландська компанія вирощує свинину із стовбурових клітин за 8 днів

Meatable може виростити високоякісну свинину із клітин за вісім...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а...

Вибір редактора
В продовження теми