Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook Володимир Авраменко, засновник компанії. «В одній котлеті — 21 грамів збалансованого за амінокислотним складом, білка. «Це збагачений клітковиною продукт, джерело заліза та фосфору», — говорить він.
Перші спроби у розробці трендового зараз продукту в компанії почали ще на початку 2000-х. Повернулися до ідеї випустити власну альтернативу м’ясу в компанії у минулому році. Це відповідало новому напрямку бізнесу компанії «АВК» — виробництво максимально корисних для людини продуктів.
«Ми зробили продукт без антибіотиків, холестерину, штучних ароматизаторів, барвників та консервантів, — каже Авраменко. — Це перше рослинне м’ясо на ринку без змісту метилцелюлози. Простими словами, без паперу».