Події foodtech кінця 2020 року: нові продукти, ринки і китайський завод

СЕРПЕНЬ

Beyond Meat запустила новий інтернет-магазин рослинного м’яса. Сайт допоможе споживачам легко замовляти асортимент компанії в умовах карантину.

The Kellog Co. інвестувала $45 млн у розширення та модернізацію свого заводу Morningstar Farm в Огайо. $25 млн піде на модернізацію обладнання та $18 млн у розширення потужностей. Це дозволить істотно підвищити обсяги виробництва рослинного м’яса і веганських продуктів.

ВЕРЕСЕНЬ

Beyond Meat вивела на ринок свій новий продукт — Beyond Meatballs (щось на кшталт фрикадельок). Продукт скоро стане доступним в продуктових магазинах по всій території США. Рослинні фрикадельки — це відповідь на запит ринку на поживні та прості у підготовці продукти.

Planterra Foods підписала трирічний контракт з хокейною командою NFL Denver Broncos. В рамках партнерства буде створено новий бренд рослинних м’ясних продуктів — OZO brand. Так компанія посилить свою присутність в ніші продуктів для здорового харчування.

Beyond Meat Food Co. Ltd., дочірнє підприємство Beyond Meat, уклала угоду з китайською компанією Jiaxing Economic and Technological Development Zone (Китай) про проектування та розвитку виробничих потужностей. В рамках співпраці передбачається побудова сучасного заводу для виробництва альтернативного протеїну під брендом Beyond Meat в Китаї.

ЖОВТЕНЬ

У жовтні 2020 року компанія Impossible Foods Inc. вивела на канадський ринок свій флагманський продукт — Impossible Burger. Зона покриття — більш ніж в 600 сімейних магазинах Sobeys та онлайн-сервіси доставки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Японський рітейлер Muji розробив рослинне м’ясо на основі сої, яке можна зберігати без холодильника

Таке м’ясо коштує $2,75 за пачку і продається в інтернет і та у роздрібних магазинах, які ще працюють.Японський рітейлер...

Ізраїльтяни створили закуски з ультразвуком замість цукру

У печиві або батончиках мюслі для поєднання різних натуральних компонентів разом часто використовують цукор як зв’язуючу речовину, щоб виріб...

Заїсти стрес. Стартап ONO додав у вівсянку багато протеїну та гриби – для зниження тривожності

З новим продуктом засновники компанії Нілу Шахріарі та Джейсон Вайленманн планують «розігнати» категорію традиційної вівсянки.Вони акцентують на користі такої...

В Україні відкривають 50 цифрових кав’ярень з напоями як від бариста

Всього по Україні «Бінокль Кава» має 72 кавʼярні, ще понад 50 – у процесі відкриття.Виторг компанії за 2022 рік...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Стартап зібрав $10 млн на оцифровку смакових рецепторів людини

Стартап зібрав $10 млн інвестицій під керівництвом Rabo Food...

Ізраїльтяни створили жуйки з інгредієнтом із Аюрведи — знижує потяг до солодкого

Співзасновниці стартапу Гітіт Лахав і Шімріт Лев використали екстракт...

На енергомодернізацію підприємства можна отримати майже півмільйона гранту

Проєкт передбачає надання організаційної, технічної та фінансової підтримки 25...

Тернопільський виробник яблук сушить здорові снеки з фруктів та кабачків

ФГ “Гадз” має 670 га саду та вирощує щороку...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в...

Вибір редактора
В продовження теми