Компанія Nestlé запускає виробництво рослинного м’яса в Китаї

Харчовий гігант Nestlé намагається не відстати від трендів в харчовій промисловості. У грудні минулого року компанія офіційно запустила виробництво рослинного м’яса в північному китайському місті Тяньцзінь.

Компанія виводить на світові ринки свій бренд Harvest Gourmet, під яким будуть продаватися продукти з рослинного м’яса. Асортимент буде включає рослинні «бургери», «ковбаси», «нагетси» і «фарш». Також в компанії розробили свої рецепти таких продуктів як курка кунг-пао (класичне блюдо сичуаньської кухні), тушковані фрикадельки і свинячої шинки.

У Nestlé розраховують на широку світову торгову експансію. Рашид Куреши, генеральний директор китайського офісу Nestlé каже, що компанія хоче зробити рослинні продукти частиною повсякденного життя людей. А вибір Китаю для старту такого виробництва був зумовлений ростом популярності альтернативного протеїну в цій країні.

Разом зі швейцарцями китайським ринком цікавляться й інші учасники ринку альтернативного протеїну. Наприклад, компанія Zhenmeat працює над виробництвом рослинних «раків» і пельменів з рослинним м’ясом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На відходах деревини вчені виростили їжу австралійських аборигенів

До комерційного виробництва цього альтернативного джерела білку ще далеко, але механізм виробництва перевірено.«Пошук альтернативних варіантів морепродуктів є важливим. Дикі...

Раби баобаба: винайшли спортивний напій з додаванням плодів африканського дерева

Британський бренд Tribal Sports Nutrition вивів на ринок новий вид енергетичного смузі з плодів баобаба. Тепер це стало частиною...

Снікерс по-українськи: українські шокоснеки виготовляють з какао та меду

Солодкі плитки містять лише три інгредієнти — власне мед, терті какао-боби та какао-масло.У деякі вироби додають начинки з сушених...

Китайці створили безкалорійний підсолоджувач, кращий за стевію

Підсолоджувач є мінімально обробленим, рослинним і не містить калорій Ця інновація з'явилася на ринку у відповідь на зростаючий попит на...

Канадці випустили дитячі коктейлі, які покращують здоров’я та надають енергію

Нові Ready-to-Drink Kids Shakes доступні у двох популярних смаках — шоколад і ваніль.  Коктейлі створені спеціально для дітей до 13...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Може вас зацікавити

Що таке індустріальний парк? Навіщо вони потрібні?

Індустріальний/промисловий парк – це територія для промислового розвитку в...

Сумчани варять для ЗСУ сири у благородній плісняві та загортають у екологічну упаковку

“Ми знайшли однодумців, які дають сировину. Це молоко екстра-ґатунку,...

Вибір редактора
В продовження теми