У 2021 році буде складено Глобальний індекс продовольства

Індекс оцінить зусилля різних країн в інноваційному розвитку харчового сектору

spot_img

Глобальний індекс харчових інновацій дозволить порівняти фактори, що сприяють інноваціям у харчовій, алкогольній та агропродовольчій галузях у 10 провідних країнах: Канаді, США, Мексиці, Великобританії, Франції, Німеччині, Італії, Нідерландах, Японії та Австралії.

Індекс був розроблений за підтримки Канадської Ради з інновацій, науки та економічного розвитку, а також з Food Health Consumer Products Canada, асоціацією, що представляє переробників продовольства у Канаді. Індекс поділяється на чотири основні напрями: регуляторне середовище, конкурентоспроможність бізнесу, готовність ринку, а також інтелектуальна власність і дослідження та розробки.

Зараз вже є перші результати Індексу. Великобританія посіла перше місце, США — друге, Німеччина — третя, Австралія стала четвертою, Канада — п’ята, Нідерланди — шоста, Японія — сьома, Мексика — восьма, Франція — дев’ята та Італія стала десятою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Бразильські вчені розробили спеціальний гель для масового 3D-друку хлібних продуктів. На черзі м’ясо та овочі

Вчені із Університету Сан-Паоло разом зі своїми колегами із Франції винайшли спеціальні гідрогелі, з яких тепер можна буде «друкувати»...

Пікнік на узбіччі. Нова функція Uber дозволяє забирати замовлення з ресторанів під час поїздки

Хоча компанія ще не отримала прибутку з моменту свого заснування у 2009-му, інтеграція між програмою Uber для проїзду та...

У Львові витримують сир у каві та вині та варять сирні наперстки з квітами

“Сирні мандри” з’явилися у 2012 році. Тоді сироварню заснували два офісних співробітника, які мали досвід роботи у комерції та...

Borys Shestopalov, HD Group, GFS Shareholder, On National Accelerator to Make Ukraine a Major Player in Global Food Market

Boris Shestopalov is a foodtech evangelist. He represents the generation of business people who create new meanings in seemingly...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену технологію 3D Structuring, що дозволяє створювати продукти з рослинних інгредієнтів...

Може вас зацікавити

Рослинну їжу перепаковують з пластику та маркують QR-кодами замість етикеток

Чому, пропонуючи більш екологічну альтернативу їжі, виробники настільки ж...

Сінгапурський стартап перетворить відходи соєвого молока на рослинне м’ясо

Завдяки підтримці інвесторів та урядових агенцій, компанія наразі займається...

Вибір редактора
В продовження теми