Nestl’e запускає продуктову лінійку «Mivina» в преміум-сегменті

Рішенню про запуск продукції сприяло зростання популярності вуличної їжі та попит споживача на різноманітні смаки

Як свідчать результати досліджень споживчих уподобань, тенденції та споживчі вимоги на ринку швидкого приготування вермішелі в Україні змінюються. Частка стандартного сегменту швидкого приготування вермішелі на 2019-2020 роки в Україні скоротилася, але популярність преміального сегменту та імпортної продукції значно зросла.

Зважаючи на мінливі тенденції та уподобання споживачів, Nestl’e в Україні та бренд «Mivina» орієнтуються на нові напрямки та запускають нову лінійку продуктів «Mivina» з соусами «MIVINA Street Food». Інноваційна лінія, яка запущена на українському ринку, включала вермішелі в густі соуси з ароматами кунжутної і смаженої курки і пряних теріякі і велику порцію вермішелі «Mivina» з соусами з ароматами яловичини з розмарином і медовим курячим каррі.

Для вермішелі в густому соусі в склянці використовувалася спеціально розроблена лінійка азіатських смаків, тому сподобалася споживачам в ЄС. Зокрема, аналогічний продукт від Nestl’ в склі вже присутній на ринках Німеччини, Фінляндії, Норвегії, Австрії, Швеції, Нідерландів, Латвії, Литви, Хорватії, Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, Естонії та Греції і продовжує ходити Європою.

Ароматизаторами, в яких будуть представлені «MIVINA Street Food» в склянці, є кунжут і смажена курка і пряні теріякі.

Ще одна новинка «Mivina» в преміальній лінійці Street Food – вермішелі з соусом в збільшеній упаковці може стати найкращим рішенням для споживачів, які вибирають між приготуванням однієї пачки вермішелі і двох. Смаки, на яких буде представлена «MIVINA Street Food ™» з рідким соусом — яловичина з розмарином і медовий курячий карі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій і розвитку клітинного сільського господарства. Для участі у майже п’ятирічному проєкті...

Mitsubishi разом з ізраїльським стартапом годуватиме японців клітинними стейками

Mitsubishi доєдналася до просування футуристичної страви, адже її харчовий підрозділ здобув неабиякий досвід у біотехнологічних процесах, фірмовому виробництві продуктів...

Вчені створили хліб з «невидимими волокнами», який покращує самопочуття

Так з’явився FiberX – функціональне волокно без смаку, яке можна додавати до продуктів з низьким вмістом клітковини, таких як...

Стартап створив із апельсинової шкірки замінники олії та яєць

Мінімально оброблені інгредієнти забезпечують в'язкість, гелеутворення, емульгування та стабільність текстури готової їжі. Виготовлені з переробленої цитрусової шкіри, вони отримали екологічні...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Великий банк та виробник шоколаду вклали мільйони у какао із пробірки

Інвесторами стартапу у початковому раунді стали четвертий за величиною...

Діабетик створив фарш із спор грибів, щоб зробити свою дієту смачніше

Goodside Foods дебютує в сегменті безм’ясного фаршу, виготовленого з...

Релоковані виробники їжі можуть отримати майже 1 млн грн гранту

Фінансування передбачає до 20 тис. євро (приблизно 800 тис....

Нектар із щавля: колишній айтішник чавить на Прикарпатті сік із мікрозелені

Переїхавши з початком повномасштабного вторгнення на Прикарпаття, Володимир заснував...

Беконовий джем з бурбоном. Українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси

Такий виготовляє українська гастромарка «Боїм». У складі джему –...

Вибір редактора
В продовження теми