Експерти
Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи
У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...
Компанії
МХП запускає проєкт з організації харчування для інших компаній
Як компанія з потужним кулінарним виробництвом, багаторічною експертизою у роботі з харчовими продуктами, високими стандартами якості МХП запускає новий...
SIAL 2024
МХП представила власні кулінарні рішення на міжнародній виставці SIAL 2024
Компанія фокусується на продуктах з доданою цінністю — підготовлених до приготування та готових до споживання — як для кінцевого...
Корпоративна сторінка МХП
Лабораторію сенсорного аналізу МХП прийняли до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN)
Лабораторія сенсорного аналізу Кулінарного центру МХП успішно пройшла процедуру вступу до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN). Тож випробувальна...